GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

UPDATE Dănuț Lupu, prins la volan fără permis! Dinamovistul riscă între 1 și 5 ani de închisoare

Dănuț Lupu (53 de ani), oficialul lui CS Dinamo, a fost oprit astăzi în trafic de Brigada Rutieră. Ulterior, a fost dus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.
Dănuț Lupu (53 de ani), oficialul lui CS Dinamo, a fost oprit astăzi în trafic de Brigada Rutieră. Ulterior, a fost dus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 21:19 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 22:46

Dănuț Lupu (53 de ani), oficialul lui CS Dinamo, a fost oprit astăzi în trafic de Brigada Rutieră. Lupu a urcat la volan fără a deține un permis de conducere. 

UPDATE 21:15 - Dănuț Lupu, prins fără permis 

Polițiștii de la Brigada Rutieră au emis un comunicat în care afirmă că Dănuț Lupu, 55 de ani nu deținea un permis valid de conducere. 

Potrivit articolului 335 din Codul Penal: „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

În data de 18 iunie 2022, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere

-  Brigada Rutieră

A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”
DINAMO
A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”

Știrea inițială:

Astăzi, pe o stradă din zona Liviu Rebreanu, în sectorul 3 al Bucureștiului, Dănuț Lupu a fost oprit de un echipaj al Brigăzii Rutiere. 

Polițiștii i-au cerut să suflet în etilotest, apoi l-au transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, pentru recoltarea de probe biologice, potrivit Sportbull.

Dănuț Lupu, dus la INML

„Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă înțelegeți”, a fost prima reacție a lui Dănuț Lupu, potrivit Prosport.

Dănuț Lupu nu și-a ascuns niciodată viciile, fiind recunoscut drept un rebel al fotbalului românesc. În anul 2020, invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Dănuț Lupu mărturisea: „Fumam două pachete pe zi, beam vin la Vox Maris și săream gardul din cantonament!”.

Săptămâna și scandalul pentru Dănuț Lupu

În urmă cu exact o săptămână, Dănuț Lupu a fost protagonistul unui alt episod reprobabil. Fostul mare fotbalist s-a luat la ceartă și a fost la un pas de bătaie cu un fotbalist advers, în timpul finalei Cupei României, faza pe București, dintre CS Dinamo - ACS Sportivii București 3-2.

Cei doi s-au înjurat, îmbrâncit, totul culminând cu o încăierare generală între cele două tabere. Arbitrul a fluierat prematur finalul meciului, cu un minut mai devreme.

VIDEO Scandal la finala Cupei, faza pe București: Dănuț Lupu, altercație cu un fotbalist

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Pițurcă e chemat înapoi la naționala României: „Îi plătesc eu salariul, 20-40.000 € pe lună, cât e nevoie!”

Emil Boc anunță revoluția la U Cluj: „Să nu mai așteptăm cu mâna întinsă la CFR sau Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
tororosso
tororosso  •  19 Iunie 2022, 16:31

Dănuț Lupu și chiar Dănciulescu va păți ce a pățit Coman . Lupu fără permis, Dănciulescu beat , Coman cu permis de Moldova . Iată că atât miliția cât și armata au un statut special la pedepsirea infracțiunilor . Alți pălmași la Gherla .

Alex1965
Alex1965  •  19 Iunie 2022, 12:50

Dar Lupu nu avea permis sau il avea deja suspendat ca nu inteleg din articol?

Cezar
Cezar  •  19 Iunie 2022, 12:21

Pai, e simplu, la puscarie cu el!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează