FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

EXCLUSIV Motivul real pentru care Academia Rapid nu va juca în această etapă + Promisiunea războinică a adversarei

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2018 15:00

Academia Rapid trebuia să joace astăzi penultima etapă din Liga a 4-a pe terenul lui Venus București, însă meciul nu se va disputa.

Oficialii lui Venus au depus o hârtie oficială la AMFB prin care au cerut ca partida cu Academia Rapid să fie amânată pentru o dată ulterioară. Motivul? Lipsa jucătorilor. AMFB va lua o decizie în acest caz miercuri.

Robert Țicleanu, președintele lui Venus București, a explicat pentru GSP.ro de ce a cerut amânarea meciului și cu ce probleme se confruntă echipa sa.

"Mie nu mi-e frică să joc meciul cu Rapid, dar eu sunt conștient ce am în grădina proprie. Am o parte importantă dintre jucători accidentați și nu sunt sigur că ne vom strânge 11 oameni la meci. Am zis că decât să mă fac de râs mai bine să amân etapa. Nu vreau să pun într-o situație delicată brand-ul clubului și nu vreau să ne trezim că nu avem suficienți jucători.

La ultimele meciuri am avut 1-2 rezerve. Și mi-am zis că nu e tocmai normal să folosesc copii născuți în 2002-2003 în fața unor jucători ca Pancu, Niculae, Maftei", a declarat Robert Țicleanu pentru GSP.ro.

În tur, Academia Rapid a stabilit un record pentru Liga a 4-a și a învins-o pe Venus cu 26-1. (Detalii AICI!)

"Promisiunea mea e că niciodată o echipă Rapid nu mă va mai prinde nepregătit de la următorul sezon. În tur m-am simțit groaznic pe stadionul Rapid. Un lucru foarte important pe care l-am observat în acest sezon a fost că am avut portari foarte slabi. Îmi doresc să ne întâlnim cu Rapidul în diverse forme din sezonul următor" Robert Țicleanu, președinte Venus

clasament

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un mini campionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  15 Mai 2018, 21:07
Postat de juliusmad pe 15 Mai 2018, 15:49

asta e liga in care csa e pe locul 2? :)))))))))))))))))))))))))))

E pe locul 2 pt ca NU s-a respectat regulamentul, Academia folosind fara a avea drept de joc pe Muscalu. Insa nu conteaza, e vorba de doar un punct in Play Off. Nu mai spunem ca FRF si-au incalcat si ei propriul Regulament pt a baga echipa domnului Dragnea (conform celor declarate de Nicolae Stanciu si intarite de domnul primar Tudorache ca sa nu avem vreo discutie ca sursele nu sunt credibile) in Play Off. Daca o facea Steaua crezi ca mai citeai altceva in gsp vreo 2 saptamani?! De la Ioanitoaia si Tolo pana la femeia de serviciu isi exprimau indigarea pt asemneanea abuz. In afara de un articol lapidar ai vazut altceva pe aici sau prin alte publicatii?! Te-ai intrebat de ce?!

juliusmad
juliusmad  •  15 Mai 2018, 15:49

asta e liga in care csa e pe locul 2? :)))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close