FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Scandalul cu Talpan l-a transformat în urmărit penal! CSA Steaua, reprezentată în delegația oficială de Ducu Petre, acuzat de ultraj: „Nu știu dacă e normal, nu cunosc legile”

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2019 15:47

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Ducu Petre, managerul secțiilor de sporturi individuale ale CSA Steaua, după ce acesta din urmă l-ar fi agresat pe juristul roș-albaștrilor.

În urma plângerii, GSP.ro a aflat de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București că a fost începută urmărirea penală în rem cu privire la infracțiunea de ultraj împotriva lui Ducu Petre (52 de ani).

Deși e urmărit penal, Petre Ducu l-a înlocuit pe Bixi Mocanu în delegația Stelei pentru Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan: „Eu nu am luat locul domnului Bixi. Eu sunt căpitanul de echipă la scrimă. Cel care reprezintă conducerea e colonelul Teo Cozma”. 

Întrebat de reporterul GSP dacă i se pare legal și moral ca o persoană aflată sub urmărire penală să reprezinte CSA, Ducu a răspuns: „Nu știu. Eu nu cunosc legile foarte bine. Nu cred că poate reprezenta un impediment acest lucru. Ceea ce mi se întâmplă mie acum e o joacă de copii mari făcută de domnul colonel Talpan. Nu știu care sunt acuzele care mi se aduc. E dreptul dumnealui să facă ce vrea”.

Delegația Clubului Sportiv al Armatei Steaua ar urma să plece în China miercuri, 16 octombrie. Grupul ar urma să aibă 73 de persoane de la Steaua. 

De unde a pornit scandalul 

În august 2018, Florin Talpan a declarat că a fost agresat de Ducu Petre în cadrul unei ședințe în care se dorea ca fundația Casa Campionilor, prezidată de Mariana Bitang, să folosească imaginea gimnastelor de la Steaua, moment în care totul a degenerat. 

Ducu Petre l-ar fi agresat pe Talpan și acesta din urmă l-a dat în judecată. Pe internet a apărut o înregistrare telefonică de la acea dată în care Ducu Petre recunoaște că l-a agresat pe Talpan, iar dialogul e de-a dreptul incredibil. „Râde lumea de mine că mi-ai rupt cămașa. Țineam foarte mult la cămașa aia”, a fost una dintre replicile lui Talpan. (Detalii AICI)

Urmărește mai jos dialogul dintre Talpan și Petre

Vezi și:

CSA STEAUA / EXCLUSIV „Nu am știut de inițiativa lui Talpan” » Documentul care dovedește că Bixi Mocanu a mințit din nou 

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

EXCLUSIV Acuze de infracțiuni în lanț la CSA Steaua! „Gradații” Bixi Mocanu și Cristian Cîrlan se contrazic în cazul Florentin Dumitru: „E uzurpare de calități oficiale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
deusdat
deusdat  •  17 Octombrie 2019, 18:21

ȚSKA, FCSB și Dinamo trebuie să dispară: sau se desființează, sau se mută la Tiraspol, la alegere.

vladut12
vladut12  •  14 Octombrie 2019, 22:10
Postat de steaua_bucuresti86 pe 14 Octombrie 2019, 19:37

Promiti ca te tai pe vene daca noul guvern de dreapta nu o sa desfiinteze Steaua Bucuresti? La toate articolele despre STEAUA, folosesti aceleasi cuvinte, cazarma CSA, stalinisti, comunisti, chinezi etc. Penibil...

Orice guvern de dreapta o sa desfiinteze furtul din bani publici. CSA Steaua poate va ramane, dar cu un buget de 2-3 sute de mii de LEI pe an, nu de euroi!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  14 Octombrie 2019, 20:45
Postat de catalynn pe 14 Octombrie 2019, 18:07

Tu fiind un gigist de 2 bani evident ca nu intelegi nimic! Treburile sunt simple: articolul este pt a da in Talpan si nutret pt tamtalaii jjijjisti! De ce sa sa dea in Talpan tocmai acum in legatura cu o speta veche?! Simplu: este foarte posibil ca de maine col. Talpan sa devina Comandantul CSA! Iti dai seama ca asta ar fi cel mai mare dezastru pt toti cei care traiesc din mila ciobanului .... The Winter si coming! :-)))

Te referi la tine si la ceilalti peluzari care primeau bani de la cioban pt a incuraja echipa? Macar de vorbea unul curat, nu unul manjit de banii ciobanului. Unii zic ca tu esti celebrul Tweety care da cu lantul in cap, dar nu e asa, ala e de la sud, tu de la nord.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează