FOTBAL  »  LIGA 4  »  FINALA CUPEI // STEAUA - ACADEMIA RAPID, DUMINICĂ, 10 IUNIE, ORA 20:00, GSP.RO

Steaua și Rapid, OUT din Peluza Cătălin Hîldan! Detalii de ultimă oră despre stadionul pe care se joacă finala Cupei - București

Stadionul din
Stadionul din "Ștefan cel Mare" ar putea fi umplut până la refuz chiar de fanii celor două mari rivale // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat marti, 05 iunie 2018 11:49

Academia Rapid i-a administrat Stelei câteva înfrângeri dureroase pe parcursul sezonului, dar "militarii" au acum o nouă șansă de revanșă: cele două rivale se întâlnesc duminică în finala Cupei României, faza pe București, iar încleștarea va avea loc pe un stadion surpriză.

Steaua și Academia Rapid au disputat două meciuri în acest an pe Arena Națională, însă acest lucru nu se va mai repeta și în finala Cupei de peste 5 zile: Arena din "Ștefan cel Mare" este stadionul care va găzdui finala dintre Steaua și Academia Rapid, anunță sursele GSP.ro, care dau asigurări că decizia e definitivă și irevocabilă. 

update 13:00

Suporterii lui Dinamo au cerut ca niciuna dintre galerii să nu se poziționeze în Peluza Cătălin Hîldan. Astfel, conducerea AMFB va da curs acestei doleanțe și nu va vinde bilete în acel sector.

Aproximativ 6-7.000 de bilete vor fi puse în vânzare, dar nu se știe încă data la care vor fi puse în vânzare. 

Știrea inițială

Decizia nu e sigur pe placul fanilor dinamoviști, care se văd puși într-o situație incredibilă. Sunt șanse mari ca stadionul să fie umplut pentru prima oară după o lungă durată chiar de marile rivale ale "câinilor". Dinamo a avut asistențe rușinoase în sezonul recent încheiat, iar GSP.ro a tratat pe larg subiectul AICI.

Rapidul a mai evoluat pe terenul lui Dinamo în urmă cu 5 ani, când a disputat barajul pentru menținerea în Liga 1 cu Concordia Chiajna. Fanii vișiniilor au luat atunci cu asalt stadionul rivalei și au creat o atmosferă incendiară. Deși s-au impus în barajul cu Chiajna, rapidiștii au fost retrogradați ulterior. 

15.300e capacitatea stadionului Dinamo

Câștigătoarea Cupei României, faza pe București, va evolua în faza națională a Cupei României din sezonul 2018-2019. 

  • Finala dintre Steaua și Rapid va avea loc duminică, 10 iunie, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  05 Iunie 2018, 16:57
Postat de rurik11 pe 05 Iunie 2018, 15:40

Te-ai dat de gol martore ca nu esti clujean. De ce nu ai bunul simt sa folosesti numele si sigla echipei favorite?

Stai puțin că deabia ACUM mi-am dat seama de ceva: m-ai numit "martore"... sper că nu vrei să sugerezi că aș fi fan CSA!!! Crede-mă frățioare că dacă am URÂT ceva pe lumea asta , aia a fost Steaua București indiferent cum s-ar numi ea... FCSB sau CSA. Asta îți JUR cu mîna pe inimă.

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Iunie 2018, 16:52
Postat de rurik11 pe 05 Iunie 2018, 15:40

Te-ai dat de gol martore ca nu esti clujean. De ce nu ai bunul simt sa folosesti numele si sigla echipei favorite?

Pe bune că sunt clujean , dar o să rîzi acum: Țin cu U Cluj , simpatizez din anii '70 Dinamo București (ca majoritatea clujenilor dealtfel) , dar am o mare mare slăbiciune (ca să zic așa) pentru Rapid , și asta datorită suporterilor lor nemaipomeniți pe care îi știu din anii facultății pe care am făcut-o la București în anii 80 , de pe vremea cînd nu pierdeam nici un meci de-al lui Dinamo... dar cînd nu juca Dinamo mergeam ÎNTOTDEAUNA la meciurile Rapidului NUMAI pentru a le vedea galeria , nebunia și entuziasmul care crede-mă că nu se compara cu nimic și nimeni altcineva... erau vremurile (anii '60-'70-'80) în care la meciurile Rapidului, indiferent în ce divizie jucau ( A sau B) , se duceau la meciuri 30-40 de mii de oameni (pe Republicii sau pe Ghencea că pe potcoava din Giulești nu încăpeau mai mult de 15-20 de mii de oameni... erau gradene nu scaune)... iar la meciurile importante cum a fost împotriva Metalului București dacă nu mă înșel , în 1988 (parcă).... meci decisiv de promovare în divizia A , au fost 80.000 de rapidiști pe 23 August. DA. de atunci iubesc Rapidul și singurele meciuri în care nu țin cu Rapid sunt împotriva lui U Cluj și Dinamo. Deci nu pot spune că sunt rapidist , dar dacă vrei tu poți să-mi spui și așa că (chiar) nu mă supăr.

rurik11
rurik11  •  05 Iunie 2018, 15:40
Postat de ucluj2011 pe 05 Iunie 2018, 15:24

Adevărul este că la al doilea meci dintre Steaua și Rapid nu au mai venit 37.000 de spectatori ci "doar" 20.000 pentru că deabia Joi sa luat decizia unde se va juca meciul , iar biletele sau pus în vînzare Vineri adică cu 2 zile înaintea meciului , și alea "pe bucăți": adică la peluze DOAR la stadionul Giulești și la Ghencea.... la tribune DOAR onLine... deci nu aveai timp să le comanzi și să-ți și vină acasă , trebuia să te duci TU să le ridici... sa creat o mare confuzie... mulți și-au spus: "Îmi bag picioarele , stau să-l văd la TV" (și asta pe bună dreptate). Eu îți spun că ar fi venit CEL PUȚIN la fel de mulți suporteri dacă s-ar fi știut stadionul și s-ar fi dat bilete ca la primul meci , ÎN TIMP UTIL. Dacă se va juca pe Dinamo , stadionul se va umple UȘOR cu 15-16 mii de suporteri (capacitatea maximă a stadionului Dinamo) , cu toate că și pe mine mă oftică , că se joacă pe Dinamo.. Dar UNDE în altă parte? Pe Giulești? EXCLUS. În alt oraș? Ar fi chiar culmea!!! Pe vreun stadion de Liga 3 din București cu 1.000 de locuri? Asta ar fi ȘI MAI culmea!!! Stadionul Dinamo ar cam fi singura alegere care face sens. Asta este. ASTA să fie "paguba" noastră!!!

Te-ai dat de gol martore ca nu esti clujean. De ce nu ai bunul simt sa folosesti numele si sigla echipei favorite?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează