FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, intervenție furibundă: „Mă voi lupta cu toată lumea!”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua
Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 21:10

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a vorbit despre posibilitatea ca „militarii” să promoveze din Liga 4, oferindu-i astfel un răspuns finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a declarat că echipa Armatei nu poate evolua în niciun alt eșalon decât al patrulea.

Astăzi, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că CSA Steaua nu are dreptul să promoveze din Liga 4, fiind o echipă finanțată din bani publici. Mai mult, latifundiarul a deschis un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru ca Stelei să nu îi fie permis să promoveze! În replică, Florin Talpan spune că echipa Armatei ar putea evolua chiar și în primul eșalon.

„Bineînțeles că putem juca în Liga 3, de ce nu? Nu trebuie să ne asociem cu un privat. Eu v-aș ruga să nu îl ascultați pe domnul Becali. El trebuie să se gândească foarte bine că a folosit acea marcă fraudulos 10 ani. 

Putem juca inclusiv în Liga 2, chiar și în Liga 1. Poate să conteste oricine, să facă ce vrea. Mă voi lupta cu toată lumea și voi aduce această echipă în Liga 1”, a dezvăluit Florin Talpan în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Florin Talpan: „Ni s-a furat locul ilegal”

Florin Talpan a dat curs propunerii lui Victor Pițurcă, cel care a cerut ca Federația Română de Fotbal să invite Steaua direct în Liga 2. Totodată, juristul CSA nu a ratat ocazia de a ataca FCSB și pe Gigi Becali.

„Federația trebuia să ne dea locul în Liga 2. Ni s-a furat locul în mod ilegal în anul 2003, de asta vrem în Liga 2. FCSB nu este continuatoarea, nu are niciun palmares, este înființată în 2003. Gigi Becali s-a luptat pentru el, mai întâi să plătească datoria de 37 de milioane de euro, că așa s-a pronunțat instanța”, a precizat acesta.

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? » Alin Petrache: „Nu știu dacă vor putea intra alte sporturi aici”

Citește mai multe știri despre Steaua:

Victor Pițurcă reaprinde războiul cu Gigi Becali: „Atunci se va termina cu FCSB! Nu interesează pe nimeni ce face Becali!”

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (118)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Mai 2020, 21:20
Postat de catalynn pe 20 Mai 2020, 08:50

Nu le-a vrut pt ca atât Rapidul lui Copos cât și Dinamoul lui Negoita sunt francize, asta ca sa nu se supere lumea ca le spun clone. Steaua e a Stelei, punct! Brandul Dinamo nu aparține lui Negoita și nici măcar lui Badea (îl are doar in folosință dar fără drept de înstrăinare). Rapid la fel, SC FC R SA închiriază Brandul Rapid și ghici ce, nici măcar nu mai au exclusivitate, Instanța a stabilit ca și AFC Rapid din L4 poate folosi marca. Steaua e doar una, absolut nimeni nu are voie sa folosesca Brandul și mărcile sau sa își numească echipa de fotbal așa. Când o echipa obscura din Colentina și-a lua numele de Juventus au primit o scrisoare de la italieni de “cease and decease” deși nu cred ca putea exista vreo confuzie cu echipa torineza, dar e firesc ca un club mare sa își protejeze identitatea. Cu așa ceva nu te joci, iar asta e și motivul pe care Dinamo nu își găsește cumpărător iar la Rapid au fost și sunt probleme.

cu obscura echipa cam gresesti, nea Cataline! Juventus Colentina o arde prin ligile inferioare de cand eram eu copil si nenea Ovi tanar! citeam ziarul Sportul al tatei si erau acolo! curios e cum s-a trezit Juventus Torino sa ceara schimbarea numelui tocmai acum!? ca aia din Colentina il foloseau de 3 decenii! faptul ca au scos capul in liga 1? sau ca i-au batut pe fenerbahce intr-un amical?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  20 Mai 2020, 18:06
Postat de liga_a_4_a pe 20 Mai 2020, 08:49

Nu sunt banii tăi, băi prostule!!! Sunt banii statului. Tu plătești taxe fiindcă statul îți oferă condiții pt dezvoltare: ai politie, ai spitale, ai mediu economic etc. Nu sunt banii voștri, *** FîCîSîBî-isti ce sunteți. Sunt taxe! Dacă nu îți convine, du-te în vestul sălbatic. Ia și clona primitiva FC FCSB. Se potrivește acolo.

Măi liga_a_4_a, cum adică sînt banii statului? Dar statul de unde are bani? Îi cultivă? Nu de la cei care muncesc si platesc taxe? Ai dreptate sint taxe, dar taxele acestea sint taxe pe venit de la oameni muncii. Taxele se string la guvern, după care se alocă ministerelor printre care si Armata. Din fondul alocat MAPN-ului o parte se duce in sport si implicit la echipa de fotbal. Asta doar în mare, ca să intelegi ca banii de la echipa de fotbal CSA vin din buzunarul omului de rind.

stelbz
stelbz  •  20 Mai 2020, 17:41
Postat de Popa Virgiliu pe 20 Mai 2020, 16:54

Cât chin, cât travaliu, ce zbucium ! Urmăresc îngrijorat frământările acestui domn, Talpan pe numele său ! E o luptă inegală aceasta pe care a angajat-o acest domn, cu unul dintre puținele simboluri naționale reale și anume brandul Steaua București ! Păi, cum să te lupți tu, un biet om totuși, cu atâtea superbe și irepetabile decenii de performanțe fotbalistice?! Cum crezi tu, un simplu om totuși, că poți convinge atâtea și atâtea generații de pătimași suporteri roș-albaștri, că echipa lor, deodată a dispărut și a reapărut ca într-un hocus-pocus idiot, în liga a IV a ?! Și asta în condițiile în care Steaua a activat fără întrerupere în prima ligă, traversând alte și alte decenii, prestând mereu acolo, în luminile rampei fotbalistice și în sufletele steliștilor adevărați ?! Cum, stimate domn Talpan?! Fcsb=STEAUA.

Da. "Chin, travaliu, zbucium".... Ca FCSB = STEAUA, se stie de catre marea majoritate a iubitorilor de fotbal. Dar Becali a pierdut injust la ICCJ in frunte cu Livia Stanciu printr-o decizie marsava (model Mariana Rarinca ! si altele), dupa ce doua instante consecutive dadusera castig de cauza FCSB (la Tribunalul Bucuresti si la Curtea de Apel).... Unii stiu ca nu de mult, GfK Romania(institut de cercetare despre care se stie ca este numarul 1 in RO) a efectuat un sondaj ce a avut drept tema preferintele barbatilor pentru echipele de fotbal din tara noastra. Rezultate: locul 1, 40,9 dintre repondenti au spus ca sunt sustinatori FCSB (Pentru CSA Steaua au votat 4,8% !) ......... pe locul 2 s-au clasat Dinamo( 13,7 %), locul 3 Craiova, cu 8,8%. ..... Concluzie stiuta de o mare majoritate: FCSB=STEAUA BUCURESTI....

Vezi toate comentariile (118)
Comentează