FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Victor Pițurcă reaprinde războiul cu Gigi Becali: „Atunci se va termina cu FCSB! Nu interesează pe nimeni ce face Becali!”

Victor Pițurcă este de părere că popularitatea celor de la FCSB va scădea după ce CSA Steaua va reveni în prim-planul fotbalului românesc
Victor Pițurcă este de părere că popularitatea celor de la FCSB va scădea după ce CSA Steaua va reveni în prim-planul fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 18:25

Victor Pițurcă (64 de ani) i-a oferit o replică lui Gigi Becali (61), patronul FCSB, care a declarat astăzi că nu este de acord cu ideea fostului selecționer ca CSA Steaua să fie promovată direct în Liga 2.

„Steaua reprezintă totul pentru fotbalul românesc. Craiova a venit direct în Liga 2. E același lucru acum. Fotbalul românesc va reveni când cluburile mari vor fi pe prima scenă. 

Nu interesează pe nimeni ce face Becali. E problema lui. E normal să fie vocal, pentru că atunci când Steaua va reveni în atenția fotbalului românesc se va termina cu FCSB. Sigur, dacă el va susține financiar echipa, va fi în continuare în prim-plan”, a spus Pițurcă, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„S-au pierdut deja trei ani zile din vina tuturor. Și din cauza mea. Trebuia să fiu mai vocal, să merg acolo, să văd ce se întâmplă”, a mai declarat Pițurcă pentru sursa citată.

„Din Liga a 3-a ar trebui să vină o societate privată, susținută de anumiți investitori. O sumă o pot oferi și eu, n-ar fi o problemă, însă nu pot fi eu finanțator, nu sunt atât de puternic încât să susțin un club cum este Steaua”

„Bineînțeles că o să-mi iau abonament pentru noul stadion Ghencea. Toată lumea trebuie să-și ia. Cred că va fi o medie de 10.000 de spectatori la meciurile Stelei de-acum înainte, dar vor fi și 15-20.000, când lumea va fi mai liberă”

Victor Pițurcă

CSA Steaua, lider detașat în Liga 4

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. 

„Militarii” sunt favoriți la promovare în acest sezon, având în acest moment un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului. În play-off se califică primele patru clasate, care vor începe cu 3, 2, 1 și 0 puncte, în funcție de locul ocupat în sezonul regulat. Se joacă fiecare cu fiecare într-o singură manșă, iar locul 1 merge la barajul de promovare în L3.

Clasament Liga 4

Victor Pițurcă reaprinde războiul cu Gigi Becali: „Atunci se va termina cu FCSB! Nu interesează pe nimeni ce face Becali!”

Citește mai multe știti de actualitate:

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

CSA Steaua, răspuns oficial pentru Gazetă! FCSB e la cheremul generalilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
lauruco
lauruco  •  20 Mai 2020, 00:51

Daca nu reusesti de 2 ani de zile sa promovezi , cred ca acolo e problema.Trebuie sa bagi bani in echipa si sa iti castigi locul pe teren nu cerand pomana .Piturca poate investii dar nu vrea sa ramana in divizia III cativa ani consecutiv ca nu este vizibil acolo.Vrea si el ca Becali, direct in divizia B macar .Ca de obicei Piti joaca la cacealma

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  19 Mai 2020, 20:54

gigi se cere la Poarta Alba ..semne bune

stelbz
stelbz  •  19 Mai 2020, 20:48

Piturca lanseaza si el o ...petarda jalnica pentru naivii care chiar cred ca ar fi posibil ca CSA sa fie inscrisa direct in Liga a doua.... El spune asta si din alt considerent destul de jenant. Cum ?, CSA din liga a 4 a sa joace pe cel mai modern stadion care se construieste acum in Ghencea ? Macar daca ar fi in liga a 2 a... Si pentru ca doar circa 1000 de fani din acest cartier vor asista la diverse meciuri din liga a 4 a sau a 3 a...... Dar ce s-ar spune sa se intample asa ceva, cand sunt echipe care cu adevarat ar merita sa promoveze in Liga a 2 a, UTA, Mioveni, Petrolul, Rapid, FC Args etc ?????

Vezi toate comentariile (75)
Comentează