Comentarii (35)
m1ha123  •  17 Iulie 2020, 08:27

Cat de trist este specimenul asta. Vrea si el sa fie sef peste cineva, nu conteaza, sa aiba si el subalterni sa se numeasca si el Comandant,sa poata sa se recomande asa, sa scrie chestia asta pe usa lui, sa aiba epoleti/insigne/medalii care sa arate asta, asta este marele lui stres. La varsta lui deja ar fi trebuit sa fie pensionar, asa este la ei, sunt mai speciali, d-aia au pensii speciale ca sunt in pericol, se jertfesc pentru tara oricand, dar el nu vrea asa oricum, vrea cu pensie de comandant probabil. Este interesant cum baietii astia au atatea medalii, functii in armata, etc. desi ei n-au vazut razboaie decat la Counter Strike. N-aveti decat sa ma injurati, dar aceiasi baieti au fost cu mainile pe sus cand s-a votat ca Gigi sa preia Steaua, asa ca sa ma mai lase marea armata romana (litere mici intentionat, pentru ca asta merita). Pacat ca nu stie de existenta lui, altfel l-ar lua Kim Jong-un pe baiatul asta si l-ar pune nr. 2 la ce idei are, evident primul loc fiind ocupat de liderul suprem.

1923rapidgiulesti  •  17 Iulie 2020, 06:54

La noi și armata face combinații...

ang3ldev1l2  •  17 Iulie 2020, 05:23
Postat de iri_ pe 17 Iulie 2020, 01:22

Ba da tu te auzi ce zici? sau doar deschizi gura ca sa nu taci? Clubul Steaua contine enspe mii de sporturi (si anume 31 sectii sportive individuale!) nu numai fotbal!!! Daca tu numai fotbal ai in cap e problema ta... Si daca omul e bun pe ceea ce face, si doreste sa fie sefulica peste aceste sporturi, de ce nu? Cu ce sunt mai buni specimene gen burtosii de colonei Boroi si Petrea?

Toate trebuiau privatizate, ori cel putin sectia de fotbal, asta ca sa nu mai pape bani aiurea de la bugetul statului, ca de, armata noastra e dotata ca drq, dar arunca pe fereastra anual cate 2 mil de euro cu "fotbalul" lor din liga amatorilor.

ang3ldev1l2  •  17 Iulie 2020, 05:19

Tupeu tipic romanesc. Pentru ca si-a facut treaba la "servici" acum ar vrea sa fie premiat cu o bucata de tron daca se poate si incoronat rege.

iri_  •  17 Iulie 2020, 01:22
Postat de Catalin Arhire pe 17 Iulie 2020, 00:56

Te buseste rasul ! A ajuns acest "Montgomery Burns" al fotbalului romanesc sa vrea sa fie "Comandat" ? E trist si penibil ...au ajuns niste ipochimene sa se bata pe banii din bugetul MApN-ului , bani destinati inzestrarii si modernizarii armatei romane NU finantarii unei tentative de echipe .

Ba da tu te auzi ce zici? sau doar deschizi gura ca sa nu taci? Clubul Steaua contine enspe mii de sporturi (si anume 31 sectii sportive individuale!) nu numai fotbal!!! Daca tu numai fotbal ai in cap e problema ta... Si daca omul e bun pe ceea ce face, si doreste sa fie sefulica peste aceste sporturi, de ce nu? Cu ce sunt mai buni specimene gen burtosii de colonei Boroi si Petrea?

Catalin Arhire  •  17 Iulie 2020, 00:56

Te buseste rasul ! A ajuns acest "Montgomery Burns" al fotbalului romanesc sa vrea sa fie "Comandat" ? E trist si penibil ...au ajuns niste ipochimene sa se bata pe banii din bugetul MApN-ului , bani destinati inzestrarii si modernizarii armatei romane NU finantarii unei tentative de echipe .

wwerko80  •  17 Iulie 2020, 00:20
Postat de farasportincazarma pe 16 Iulie 2020, 18:07

Figura trista, ridicola, perimata, coborata din trecutul totalitar, o rusine, o pata pe obrazul armatei romane. Un mos teaca obsedat de grade si functii, care a facut dreptul la academia de politie (Dinamo) si a fost facut jurist la apelul de seara. A cstigat procesele doar la ultima instanta, care a intors radical si aberant deciziile celorlalte instante, in urma butoanelor actionate de oprea, coldea si altii ca ei. Oricine ar fi fost juristul Cazarmii staliniste CSA ar fi castigat, pentru ca deciziile nu s-au dat pe fapte, realitate, documente, ci la ordinul comadantului. Este inadmisibil ca Romania sa ramana unica tara UE care sa mentina sinistrele unitati militare sportive sovietice CSA si Dinamo si amestecul lor in sportul profesionist. Asta nu vor sa inteleaga obsedati in transa precum respectivul jurist si disperatii fanatici atarnati de gardurile cazarmii: in democratie si UE nu mai este loc pentru relicve odioase precum cazemateler sportive bolsevice CSA si Dinamo, care inghit anual peste 50 milioane euro!

Daca cluburile astea au si academii, sau o sa faca academii, si jucatorii au toate conditiile si sansa sa se dezvolte, de ce nu ar fi bine pt fotbalul romanesc? Nu trebuie sa ne spunem legilor UE si in cazurile in care ne dezavantajeaza. Asa au ramas treburile in Romania, trebuie schimbate. Nici nu cred ca e mai bine pe mana Becaliotilor, Borcea, Negoita, si aia care au intra in fotbal in perioada 07-11, cand se dadeau bonusuri de 20milioane pt calificare directa in CL.

wwerko80  •  17 Iulie 2020, 00:14

Ce gluma de comunisti

ticbis  •  16 Iulie 2020, 23:40
Postat de catalynn pe 16 Iulie 2020, 21:06

poate și trebuie "să tragă " după ea celelalte secții. Așa a fost mereu la Steaua. Secțiile sportive s-au ajutat mereu între ele. Performanțele de la handbal i-au motivat pe cei de la fotbal. Câștigarea CCE, în 1986, i-a ambiționat pe alți sportivi și așa mai departe. Acum este momentul ca Steaua să se ridice din nou și să strălucească. Iar dacă voi fi numit comandant, asta o să se întâmple. Așa cum m-am "luptat" mereu pentru Steaua în instanță castigand marca, numele si palmaresul, așa voi lupta și în calitate de comandant. Așa cum am câștigat în instanță, așa mă voi asigura că Steaua va câștiga pe toate arenele sportive pe care se vor prezenta sportivii noștri. Noi suntem Clubul Armatei României. Pentru noi contează doar victoria. Acesta a fost, acesta este și acesta va fi întotdeauna scopul nostru. Steaua București înseamnă Semper Svperiores!

Ca de obicei, bati campii, aiuritule! Care sunt sectiile ale pe care "le-a tras" dupa el fotbalul clubului talpanist in ultimii 15 ani??? Handbalul? Asta a fost desfiintat timp de vreo 7-8 ani! La rugby nu mai vorbim, la fel si la polo; cu 15 ani in urma urmaream cu sufletul la gura finalele acestor campionate... acum s-a ales praful si pulberea de "steaua" lui Talpan! La hockey ma duceam la patinoar cand se juca cu titlul pe masa cu mega-echipa Ciucului; acum nici macar NU mai exista "steaua" in sportul asta!!! Asta a facut Talpan in ultimii 15 ani! A facut praf un brand si un nume colosal, in toate sectiile sportive ale clubului! I-a mai ramas doar fotbalul la amatori... vai de "steaua" ta si a bolnavului astuia... in ce hal v-ati batut joc de sport in general, nu numai la fotbal...

orlick  •  16 Iulie 2020, 23:37
Postat de new_philips pe 16 Iulie 2020, 17:58

"Florin Talpan este Absolvent al Institutului Militar de Artilerie si Geodezie "Ioan Voda" Sibiu, promoția 1993. Absolvent al Facultății de Drept, cu diplomă de licență la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", iulie 2000. A urmat cursul postuniversitar de " Drept public și științe administrative", Facultatea de Drept/Universitatea București 2001. Pentru munca depusă cu mare daruire si pentru rezultate remarcabile obținute în decursul anilor, colonelul Talpan Florin Costel a fost recompensat cu diverse medalii si ordine, naționale dar si internaționale:În 1999 a primit NATO, acordată Javier Solana, fost secretar general NATO, ca recompensă a serviciilor aduse organizație in operații din fosta Iugoslavie.În 2010, secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, i-a acordat medalia NATO pentu participarea la misiune în Teatrul de operații Afganistan." - cand ajungi si tu la asemenea studii si performante profesionale sa vorbesti. Pana atunci ramai gigist prost

Sa le luam pe rand. Medaliile primite de Talpan sunt un fel de diplome de participare. In plus, ca să pleci in misiuni în perioada aia, trebuia să "fii atent cu șefii", pentru că se câștigau bani frumoși, iar posturile erau mult mai puține decât doritorii. Interesant este că Talpan primea medalia in 99, iar în 2000 termina dreptul. Cu o mana lupta și cu alta invata... Apoi, Romania fiind o meritocrație in Epoca Năstase, proaspătul jurist ajunge șeful departamentului juridic al CSA Steaua! Având vechime de numai 2ani!!! Am menționat că se câștigau bani frumoși in misiuni? In sfârșit, neînfricatul erou din fosta Iugoslavie nu observă când Becali "fură" echipa de fotbal de sub nasul lui de șef compartiment juridic, ba chiar vizează contractele dintre CSA și FCSB... Cum ar veni, unul îmi fură mașina, iar eu, în loc să îl reclam, îl las s-o parcheze in garajul meu. Apărătorii lui (de fapt unul singur cu multe pseudonime terminate în consoană dubla), susțin că nu avea ce face, era prea mic etc... Ca jurist, statul îl plătea să prevină infracțiunile, sau să sesizeze procuratura când constată că s-a comis o fărădelege. Un jurist onest asta ar fi făcut, fara sa se teamă de repercusiuni. Fiind erou cu diplomă, e clar că nici Talpan nu s-a temut... Atunci, ce s-a întâmplat?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează