FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Florin Talpan, prima reacție după ce Steaua a fost declarată campioană în Liga 4: „Vreau să fiu comandant!”

Florin Talpan a salutat decizia ca Steaua să fie declarată campioană în Liga 4, așa cum juristul cerea de câteva luni
Florin Talpan a salutat decizia ca Steaua să fie declarată campioană în Liga 4, așa cum juristul cerea de câteva luni

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:22 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:33

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat după ce „militarii” au fost declarați campioni în Liga 4 București.

  • CONTEXT: AMFB a renunțat să mai forțeze disputarea ultimelor etape din Liga 4Steaua a fost declarată campioană și va disputa barajul de promovare în „C”, unde roș-albaștrii vor trebui să treacă de două echipe pentru a obține promovarea;
  • În primul tur, adversara va fi câștigătoarea seriei de „D" din Județul Ialomița, Bărăganul Ciulnița sau Victoria Țăndărei. Învingătoarea din semifinala aceasta va da duelul decisiv cu campioana județului Giurgiu, Victoria Adunații Copăceni sau Argeșul Mihăilești.

„Decizia AMFB prin care Steaua București a fost desemnată câștigătoarea ligii a 4-a este corectă și legală. Este o decizie pe care AMFB ar fi trebuit să o dea încă de acum câteva luni, pentru că era clar că măsurile impuse de guvern pentru reluarea activității nu pot fi respectate în condițiile actuale de către echipele din Liga 4. 

Regret faptul că nu s-a reușit promovarea în sezoanele anterioare. Nu s-a dorit reactivarea secției de fotbal în anul 2015, așa cum mi-am propus si cum demarasem procedurile. Din păcate, eșecurile anterioare au avut repercusiuni. 

Dosarele câștigate de mine au fost foarte dificile și au necesitat sute de ore de muncă din partea mea. Sunt foarte dezamăgit când văd că munca mea nu este respectată și că aceste hotărâri judecătorești nu sunt puse în aplicare. Deși au trecut aproape 6 ani de la câștigarea procesului pentru marcă, Fotbal Club Fcsb încă pretinde că este Steaua. FRF și LPF încă pretind că Fotbal Club Fcsb este Steaua.

Îmi doresc sa fiu comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, tocmai pentru a o readuce în locul pe care il merită. Pentru noi contează doar victoria. Acesta a fost, acesta este și acesta va fi întotdeauna scopul nostru. Steaua București înseamnă Semper Svperiores!”, a comunicat public Talpan.

CSA Steaua merge la barajul de promovare în Liga 3

Cum mai multe echipe dintre cele implicate în play-off-ul de la Liga 4 au anunțat că nu au posibilitatea să respecte protocolul medical stabilit în urmă cu câteva zile de FRF și MTS, conducerea AMFB a decis că CSA Steaua este campioana acestui sezon pe București. „Militarii” vor merge direct la barajul pentru promovarea în Liga 3.

VIDEO Document BOMBĂ prezentat la GSP Live: FCSB trebuia dezafiliată

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Revoltă în Liga 4, după ce Steaua a fost declarată campioană » Acuze serioase: „Noi am primit protocolul pe 14 iulie! Nu știm nici cât era taxa de înscriere”

Daniel Oprița are planuri mari cu Steaua: „Echipa de acum e cu un pic mai bună decât era formația cu care am promovat la Juventus București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
m1ha123
m1ha123  •  17 Iulie 2020, 08:27

Cat de trist este specimenul asta. Vrea si el sa fie sef peste cineva, nu conteaza, sa aiba si el subalterni sa se numeasca si el Comandant,sa poata sa se recomande asa, sa scrie chestia asta pe usa lui, sa aiba epoleti/insigne/medalii care sa arate asta, asta este marele lui stres. La varsta lui deja ar fi trebuit sa fie pensionar, asa este la ei, sunt mai speciali, d-aia au pensii speciale ca sunt in pericol, se jertfesc pentru tara oricand, dar el nu vrea asa oricum, vrea cu pensie de comandant probabil. Este interesant cum baietii astia au atatea medalii, functii in armata, etc. desi ei n-au vazut razboaie decat la Counter Strike. N-aveti decat sa ma injurati, dar aceiasi baieti au fost cu mainile pe sus cand s-a votat ca Gigi sa preia Steaua, asa ca sa ma mai lase marea armata romana (litere mici intentionat, pentru ca asta merita). Pacat ca nu stie de existenta lui, altfel l-ar lua Kim Jong-un pe baiatul asta si l-ar pune nr. 2 la ce idei are, evident primul loc fiind ocupat de liderul suprem.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  17 Iulie 2020, 06:54

La noi și armata face combinații...

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  17 Iulie 2020, 05:23
Postat de iri_ pe 17 Iulie 2020, 01:22

Ba da tu te auzi ce zici? sau doar deschizi gura ca sa nu taci? Clubul Steaua contine enspe mii de sporturi (si anume 31 sectii sportive individuale!) nu numai fotbal!!! Daca tu numai fotbal ai in cap e problema ta... Si daca omul e bun pe ceea ce face, si doreste sa fie sefulica peste aceste sporturi, de ce nu? Cu ce sunt mai buni specimene gen burtosii de colonei Boroi si Petrea?

Toate trebuiau privatizate, ori cel putin sectia de fotbal, asta ca sa nu mai pape bani aiurea de la bugetul statului, ca de, armata noastra e dotata ca drq, dar arunca pe fereastra anual cate 2 mil de euro cu "fotbalul" lor din liga amatorilor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează