Comentarii (35)
farasportincazarma  •  16 Iulie 2020, 18:07

Figura trista, ridicola, perimata, coborata din trecutul totalitar, o rusine, o pata pe obrazul armatei romane. Un mos teaca obsedat de grade si functii, care a facut dreptul la academia de politie (Dinamo) si a fost facut jurist la apelul de seara. A cstigat procesele doar la ultima instanta, care a intors radical si aberant deciziile celorlalte instante, in urma butoanelor actionate de oprea, coldea si altii ca ei. Oricine ar fi fost juristul Cazarmii staliniste CSA ar fi castigat, pentru ca deciziile nu s-au dat pe fapte, realitate, documente, ci la ordinul comadantului. Este inadmisibil ca Romania sa ramana unica tara UE care sa mentina sinistrele unitati militare sportive sovietice CSA si Dinamo si amestecul lor in sportul profesionist. Asta nu vor sa inteleaga obsedati in transa precum respectivul jurist si disperatii fanatici atarnati de gardurile cazarmii: in democratie si UE nu mai este loc pentru relicve odioase precum cazemateler sportive bolsevice CSA si Dinamo, care inghit anual peste 50 milioane euro!

Eugen Iustin  •  16 Iulie 2020, 17:09

Waw, ce delir.

klaus  •  16 Iulie 2020, 16:55

In halul asta e armata romana daca ne ataca cineva trimiteti-l in linia intai fara arma!

demilitarizare  •  16 Iulie 2020, 16:43

Transa, delir verbal, obsesii, intr-un cuvant cosmar permanent, noaptea definitiva a mintii. E greu sa intelegi cum un astfel de personaj poate fi ofiter al unei armate membra NATO. Este defazat cu cel putin 40-50 de ani si aiureaza neintrerupt despre rolul conducator al armatei in sport, de parca am fi in Romania anilor "50, a comisarilor si instructorilor bolsevici. Nu intelege, pentru ca nu are cu ce, ca intr-o tara democratica membra UE armata si politia nu mai au ce cauta in sportul profesionsist, ca toate statele UE au eliminat de mult timp cazarmilöe sportive sovietoide din sportul lor profesionist si ca unica rusinoasa exceptie este Romania. In procesele castigate nu are niciun merit, oprea, coldea si butoanele lor stiu de ce! Iar obsesia de a deveni comandant al Colhozului Sportiv Anacronic-CSA nu se poate realiza pentru ca aceasta aberatie stalinista va trebui sa dispara si din Romania ca din toata lumea libera, civilizata!

thirteen  •  16 Iulie 2020, 18:48

Chiar nu se gaseste in toata armata asta cineva care sa-l puna cu botu pe labe...e penibil deja..se compara cu Dukadam,eviseaza ca stadionul Steaua sa fie de fapt (neoficial) stadionul Talpan,acum vre sa fie comandantul clubului Steaua...Nu vede nimeni ca deja e dus rau?

gimiskutze  •  16 Iulie 2020, 16:34

Vreau sa fiu Presedinte! Comandant acasa e sotia asa ca vreau si eu sa comand cuiva! :)

roja.azul  •  16 Iulie 2020, 16:29

Vrrrrreau sa fiu comandant! Merrrrrrit! Va rrrrrog!:)) La fel de ridicol ca Geoana! :)) Chiar nu exista un pos de comandant disponibi? De grupa, detasament, unitate...ce o fi!:))

new_philips  •  16 Iulie 2020, 17:58
Postat de geogeo pe 16 Iulie 2020, 17:43

Talpoiule, iti dau o veste proasta, n-ai cum sa fii comandant! In armata sunt niste reguli si tu (chiar daca esti redus la IQ) ar trebui sa la stii la gradul pe care l-ai atins. Ai ajuns colonel si nu stii ca la comanda unitatilor importante nu ajung cei care n-au comandat nimic in viata lor in afara de cizmele din dotare? Ce structuri ai comandat doritorule? Canci! Faptul ca ai condus vreun birou juridic e egal cu zero. Trebuie, fie sa fi fost ceva genial ca sportiv cum au fost Boroi, Cristian Gatu sau Cornel Otelea, sau sa ai experienta la comanda unor structuri importante in armata, nu un *** pe la juridic. Esti descalificat oricum, dar te faci si de ras. Apropo, intreaba la Real Madrid sau la Barcelona daca n-au nevoie de un nume la viitorul satdion si ofera-te. Rau e sa fii .....si sa nu-ti dai seama!

"Florin Talpan este Absolvent al Institutului Militar de Artilerie si Geodezie "Ioan Voda" Sibiu, promoția 1993. Absolvent al Facultății de Drept, cu diplomă de licență la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", iulie 2000. A urmat cursul postuniversitar de " Drept public și științe administrative", Facultatea de Drept/Universitatea București 2001. Pentru munca depusă cu mare daruire si pentru rezultate remarcabile obținute în decursul anilor, colonelul Talpan Florin Costel a fost recompensat cu diverse medalii si ordine, naționale dar si internaționale:În 1999 a primit NATO, acordată Javier Solana, fost secretar general NATO, ca recompensă a serviciilor aduse organizație in operații din fosta Iugoslavie.În 2010, secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, i-a acordat medalia NATO pentu participarea la misiune în Teatrul de operații Afganistan." - cand ajungi si tu la asemenea studii si performante profesionale sa vorbesti. Pana atunci ramai gigist prost

andueos  •  16 Iulie 2020, 17:20

Omul deja inspira mila ... daca in trecut credeam ca este doar rau intentionat, acum constientizez ca bietul de el este doar ***. Sincer acum, in toata tara asta chiar nu se gaseste un ***, chiar suntem o tara "sat fara caini"? Auzi delir - "vreau sa fiu general" ..... Doamne fereste ce besmetic... daca nu ar fi de plans, ar fi de ras.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Manix Mihai  •  16 Iulie 2020, 19:43

In caz de razboi asta va vinde pe totii si se aliaza cu inamicul ca sa ramana si el in istorie. Dupa Comandant vrea sa fie Preseditele Romaniei. Daca mai traia Vadim te bagai sub masa.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează