FOTBAL  »  LIGA 4  »  SPONSOR

FOTO După modelul Ligii 1 » Sponsor important pentru Academia Rapid

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 20:06

Academia Rapid, echipă din Liga a 4-a, a semnat un parteneriat cu agenția de pariuri SuperBet, cel de-al patrulea sponsor cu care giuleștenii finanțați de Primăria Sector 1 au semnat un contract de colaborare. 

Anunțul a fost făcut de pagina oficială a clubului, care a publicat și imagini cu tricoul de joc pe care apare imprimat numele noului sponsor. Academia Rapid va juca în etapa a doua a Ligii a 4-a împotriva grupării AS Termo. Partida va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită în direct la TV Dolce Sport.

 

TRICOURILE PENTRU MECIURILE DE MÂINE și UN NOU SPONSOR pentru Academia RAPID București, SUPERBET, parteneriat semnat...

Posted by Academia Rapid on Thursday, 7 September 2017

Casele de pariuri au devenit sponsori importanți în fotbalul românesc. Atât LPF, cât și FRF au astfel de parteneriate, iar trei formații din Liga 1 sunt sponsorizate de case de pariuri: FCSB, Dinamo și CS U Craiova.

Citește și:

Casele de pariuri au pus monopol pe fotbalul românesc » Liga 1 a devenit Liga 1 Betano! Câți bani încasează LPF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bulletproof
bulletproof  •  08 Septembrie 2017, 14:48

Nu stiu cât de 'legala' este aceasta ... 'colaborare', cu casele de pariuri ?!? Dar, poate, ... vom afla ... curând-curând !!!

cucubau211
cucubau211  •  08 Septembrie 2017, 01:36
Postat de supereduardo10 pe 07 Septembrie 2017, 21:52

Rapid da clasa si in liga a 4 a :)) O sa vedeti stadionul plin la toate meciurile 6000 de spectatori a fost doar incalzirea!!!

Comunistii de la FCSB n-au 6000 nici in Champions League. Chiar daca televiziunile incearca sa spele creiere..

cucubau211
cucubau211  •  08 Septembrie 2017, 01:35
Postat de randoom_._ pe 07 Septembrie 2017, 23:56

pai adevaratii rapidisti sigur nu sustin clona asta numita academia rapid. dar atata timp cat desfiinteaza clona csa regal,toata lumea este fericita. oricum,comici sunt *** de mai jos. auzi la ei,se descurca rapid doar din sponsori. fix acuma cand psd-ul s-a bagat:)) mai ce concidenta:))

Nu ti-e putin rusine sa vorbesti despre politic? La urma urmei vad ca ai sigla Stelei la avatar...... :) :) :) :) E ca si cum Rimaru ar face misto de criminali. Hai, putin bun simt.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează