FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Îi contestă și pe finlandezi?! :) » Talpan e la amicalul României: "Azi am depus un memoriu la Disciplină, miercuri se judecă"

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 19:56

Florin Talpan, juristul Armatei, este prezent la stadionul "Ilie Oană" din Ploiești pentru a urmări meciul România - Finlanda. 

Oficialul a subliniat că va continua cu procesul împotriva celor de la Academia Rapid și că a depus contestație privind dreptul de joc a cinci rapidiști: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlad și Petre Goge.

"Azi am depus la Comisia de Disciplină o contestație. Contest folosirea celor cinci jucători care nu aveau drept de joc. Mâine va avea loc judecarea. Dacă vorbim despre sportivitate, trebuia ca și noi, CSA Steaua, să luăm cinci jucători de la alte echipe și să joace pentru noi. Ne gândim și la o instanță din străinătate. Sunt convins că vom promova în Liga a 3-a.

Îmi doresc promovarea în Liga 3-a pentru a duce Steaua unde îi e locul, în Liga 1 bineînțeles. Sunt de 17 ani aici și m-am implicat foarte mult în câștigarea mărcii. Ce am făcut a fost pentru statul român. Voi continua lupta pentru adevăr. Asta e tot ce vreau. Domnul Lăcătuș va continua la echipă. E simbolul Stelei. Împreună vom face mai multe", a declarat Florin Talpan.

  • Rapid a câștigat play-off-ul pentru Liga a 4-a și va juca baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. CSA Steaua a terminat pe locul 2 sezonul.

Meciul România - Finlanda poate fi urmărit liveTEXT AICI 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (170)
104343947122875
Anton Pan  •  06 Iunie 2018, 12:23

*** acestui personaj sinistru, uitat de armata rosie prin beciurile MApN, nu are limite. Nataraul a castigat mai multe procese la ultima instanta, ICCJ si doar din cauza protocoalelor secrete si butoanelor lui Oprea si Coldea si a inceput sa creada ca e mare jurist. Un apevist puturos care si-a gasit un loc caldut la cazarma stalinista a armatei-CSA, un jurist de carton, cu cursuri facute la apelul de seara, *** plasata ridicol in pozitia de erou de gloata *** din pestera peluza sud!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

194362334230310
Robert Damian  •  06 Iunie 2018, 12:16
Postat de marius.bxl pe 06 Iunie 2018, 08:54

Inscrie Daniel Niculaie iiiiiiiiiiiiiiiiii ce bucurie

Inscrie Banel Nicolita!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce Bucurieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Iunie 2018, 08:54

Inscrie Daniel Niculaie iiiiiiiiiiiiiiiiii ce bucurie

Vezi toate comentariile (170)
Comentează