FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Asociația Steliștilor dă din casă! Nereguli grave la CSA, dezvăluite de suporteri: „Sunt bani dați fără chitanță”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 16:21

Asociația Steliștilor 1947, care a susținut echipa CSA Steaua și care a transmis online meciurile acesteia din Liga 4, a făcut o serie de dezvăluiri de natură penală pe contul de Facebook.

„Secția fotbal CSA Steaua București: sezonul trecut fiecare copil plătea pentru inițiere la fotbal 150 de lei lunar, bani fără chitanță. În plus s-au strâns 3.000 de lei pentru un compresor pentru a umfla mingile. Banii nu au ajuns la club, compresorul nu există.

Dacă un antrenor vrea să plece ar trebui «să doneze» un salariu şefului centrului de copii şi juniori. Nu doar la echipa mare ar trebui sa se schimbe lucrurile! Situația de sezonul trecut a fost reglementată, iar cea cu compresorul este de dată recentă. AS47 a informat clubul de fiecare dată pentru a fi rezolvate”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației.

Reacția Asociației Steliștilor vine după ce roș-albaștrii au pierdut cu Carmen, 0-1, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În plus, aceeași asociație a fost prima care a cerut demisia întregului staff al echipei inclusiv al lui Marius Lăcătuș.

Citește și:

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
geogeo
geogeo  •  03 Iunie 2019, 21:04

Becali e cum e, dar CSA e clar de sorginte stalinista dupa cum se comporta. Becali cu comportamentul lui a stricat relatia cu galeriile, dar Oprea, Zisu si generalii care n-a acceptat sa nu mai primeasca spagi au dus la divizarea asta intre valoare si mediocritate. Talpoiu' habar n-are ca a distrus un brand, a facut jocurile *** care se credeau si inca se mai cred stapanii STELEI. *** de Oprea, impreuna cu sluga lui Zisu, a distrus brand-ul crezand ca vor castiga, primul sustinerea suporterilor stelisti in politica, iar al doilea spagi grele, asa cum e obisnuit. O sa-si capete fiecare ceea ce merita cand va veni un ministru al apararii cu scaun la cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  03 Iunie 2019, 19:20
Postat de zidane92 pe 03 Iunie 2019, 18:42

Ce minte sa ai sa te duci in restaurant peste jucatorii lui carmen? Nu am auzit in viata vietilor ca o galerie sa mearga sa ii bata pe adversarii dintr-un meci decisiv ca nu s-au dat la o parte!!!Cea mai mare realizare a lui gigi e ca a scapat de galerie, cat 10 campionate!

Minunatii astia se bateau intre ei la Budapesta si se fugareau in Franta...despre faptele de eroism si gari si benzinarii nu mai vorbesc.

zidane92
zidane92  •  03 Iunie 2019, 18:42

Ce minte sa ai sa te duci in restaurant peste jucatorii lui carmen? Nu am auzit in viata vietilor ca o galerie sa mearga sa ii bata pe adversarii dintr-un meci decisiv ca nu s-au dat la o parte!!!Cea mai mare realizare a lui gigi e ca a scapat de galerie, cat 10 campionate!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează