FOTBAL  »  LIGA 4  »  CCA

Să râdem cu CCA: au uitat să trimită o brigadă la un meci de Cupa Regiunilor! Un „secund” și un arbitru retras au fost tușieri, „centralul” a venit de acasă

Articol de , - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 16:48

Scene comice înaintea meciului dintre selecționatele AJF Călărași și AJF Dolj, care s-au întâlnit, ieri, în prima etapă a Cupei Regiunilor. Meciul s-a disputat la Chirnogi, Călărași, și s-a încheiat cu victoria gazdelor, 4-2. 

Totuși, partida a debutat cu un moment comic: în momentul în care cele două echipe erau pregătite de startul partidei, la stadion nu ajunsese nicio brigadă de arbitri. 

„Au uitat să trimită cei de la CCA", au punctat sursele GSP. Care spun că brigada a fost una improvizată: 

  • Costin Dan la centru, un arbitru din Chirnogi, care activează și la L2, chemat de acasă; 
  • Ionel Ivanciu la o tușă, arbitru retras din activitate; 
  • Gabriel Cotea, antrenor secund la selecționata AJF Călărași. 

Observatorul jocului a fost Doru Dincă, președinte AJF Călărași, unul dintre susținătorii președintelui FRF Răzvan Burleanu. 

Cupa Regiunilor este o competiție organizată de FRF și destinată amatorilor. La ediția curentă s-au înscris 6 selecționate împărțite în două grupe (Prahova, Brașov și Harghita, respectiv Călărași, Dolj și Buzău). 

Primele locuri vor juca finala în 2020. Finalitatea proiectului îl reprezintă formarea lotului pentru UEFA Regions Cup 2020. 

„Am înțeles că au uitat cei de la CCA să delege”


Doru Dincă, președinte AJF Călărași, a stat de vorbă cu Gazeta Sporturilor. 

„A fost arbitru de Liga 2 și probabil a fost o neconcordanță. Au fost doi asistenți din cei prezenți. La astfel de jocuri mai mult înțelegerea între noi contează. De-aia observatorii sunt președinți de AJF-uri. Vorbiți la CCA. Nu depinde de mine. Am înțeles că cei de la CCA au uitat să delege, cred că a fost prea din scurt. Noi ne-am prezentat. Am sunat să văd ce se întâmplă, dar n-am vorbit cu nimeni de la CCA”, a punctat Doru Dincă. 

GSP a vorbit și cu unul dintre tușieri, Gabriel Cotea. 

„E o situație neîntâlnită, dar am avut arbitru de tușă divizionar A. M-am băgat eu că am avut 500 de meciuri la Liga 3. Ionel a arbitrat foarte bine, ce contează vârsta? FRF e vinovat. Doar nu dă AJF arbitrii. FRF trebuia să trimită o brigadă”, a punctat acesta.  

Gazeta Sporturilor a trimis o solicitare scrisă și către CCA, însă nu a primit vreun răspuns până la ora redactării acestei știri.

Ediția precedentă a Cupei Regiunilor a fost câștigată de AJF Buzău (foto sus, sursa foto frf.ro). 

Vezi și:

EXCLUSIV Adrian Mititelu ripostează după acuzațiile lui Mircea Sandu la emisiunea lui Ioanițoaia: „E un criminal!” + ce vrea să facă după procese

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează