LIGA 4  ·  STEAUA

CSA STEAUA // Victor Pițurcă, departe de proiectul CSA Steaua: „Am înţeles despre ce e vorba”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Marti, 25 Iunie

Victor Pițurcă (60 de ani) și-ar fi dorit o implicare la CSA Steaua, dar spune că cei din conducere au alte planuri.

Victor Pițurcă s-a întâlnit cu Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, dar spune că alte persoane din conducere nu l-au căutat.

„Le mulţumesc suporterilor pentru încrederea pe care mi-o acordă. Din păcate, văd că numai ei şi-au dorit acest lucru. Probabil cei care conduc acum clubul au alte planuri.

Am discutat numai cu comandantul clubului, dar văd că aia a fost singura discuţie. Urma să mă văd cu anumiţi oameni importanţi, care pot să lua decizii, dar nu am mai fost invitat. Aşa că am înţeles despre ce e vorba”, a declarat Victor Pițurcă pentru TV Telekom Sport.

Vezi și:

FOTO Ultrașii Stelei, mesaj de o violență extremă la un meci al juniorilor U13: „Plecați cu picioarele înainte!” + Îndemn pentru Pițurcă: „Hai lângă Talpan!”Dezvăluirea uluitoare făcută de Pepe despre scandalul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan! Impresara va avea un șoc

Libertatea

Comentarii (4)

Ionut Alexe  •  26 Iunie 2019, 09:32

Din pacate pt voi, groparii fotbalului romanesc, am inteles si noi despre ce este vorba. N-ati stiut decat sa furati banii si sa distrugeti. Ati distrus si numele Steaua! In loc sa luati banii ciobanului pt tot ce inseamna Steaua pentru fiecare sezon, numele Steaua este tarat in mocirla din Liga 4. Asta e! Noroc ca am avut un nebun ca Hagi care s-a dus in camp, la Ovidiu, si a facut din rahat bici, mai avem si noi o bucurie in fotbal.

Constantin Mosnegutu  •  25 Iunie 2019, 22:32

A inteles ca nu sunt bani! Si de aceea nici nu l-au mai invitat!!!???

ge0x  •  25 Iunie 2019, 22:12

Piturca a înțeles! CSA va sta în liga a 4a mult si bine. Maxim vor promova în liga a 3a și atât.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1