FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Victor Pițurcă înapoi pe bancă?! „Steaua trebuie invitată în Liga 2! Vom pune toți umărul acolo”

Victor Pițurcă este unul dintre numele importante din istoria Stelei
Victor Pițurcă este unul dintre numele importante din istoria Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 19:30

Victor Pițurcă (64 de ani) este de părere că CSA Steaua ar trebui promovată direct în Liga 2, datorită istoriei roș-albaștrilor. Promovarea i-ar putea grăbi revenirea pe bancă, Steaua fiind singura echipă pe care ar mai dori s-o antreneze în România.

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

„Vom pune toți umărul cum vom putea, pentru ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Și Steaua are nevoie de asta, dar și fotbalul românesc. După părerea mea, o echipă ca Steaua ar trebuit invitată automat în Liga 2”, a declarat Pițurcă pentru ProTV.

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. 

Victor Pițurcă: „Doar pe Steaua aș mai antrena-o în România”

Pițurcă, ultima dată antrenor la CS Universitatea Craiova, a declarat că Steaua este singura echipă din România pe care ar mai fi dispus s-o antreneze.

„O să arate superb stadionul Ghencea, sper. Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aș antrena-o, Steaua, atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla. 
 

Eu mi-aș dori mult ca la acest stadion nou să se facă statui tuturor jucatorilor, staff-ului, celor care au reușit această mare performanță. Nu vreau sa dau un anumit nume pentru noua arenă, dar cel mai nimerit ar fi Steaua «'86»"

Victor Pițurcă

2 trofee internea câștigat Piţurcă în carieră: campionatul (în 2001) şi Cupa României (1992), ambele cu Steaua

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar! Nu sunt tăntălău! Lăcătuș și Prunea au venit la mine după meci”

Mircea Lucescu continuă războiul cu Steaua: „Eu îmi pun in palmares și Cupa din ‘88. O merit, e a mea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  19 Mai 2020, 14:54

Discuțiile pe tema aceasta sunt stranii și ușor bulversante... Steaua este în Liga I... Ea n-a părăsit niciodată primul eșalon valoric... Despre ce se face vorbire în acest articol ?! Steaua ESTE la locul ei ! În Liga I, în istoria fotbalului românesc și mai ales, în sufletele generațiilor de suporteri roș-albaștri ! Fcsb=STEAUA !

fibra
fibra  •  19 Mai 2020, 13:30

Mai Piturca pe ce considerente ar trebui invitata? Dupa 30 de ani majoritatea tot nu v-ati vindecat. Ia un praz si taci!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  19 Mai 2020, 11:15

Cand s-a infiintat clubul de fotbal in 1947 a fost admisa direct in Liga I.Ce mare scofala sa o invite acum in Liga a II-a?Ar trebui admisa in Liga I-a , sunt obisnuiti cu asta.Restul prostilor sa inceapa din Liga a 5-a.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează