FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

Victor Pițurcă, ofertat de CSA Steaua: „Da, am fost contactat. Sunt deschis la discuții, se pot face bani”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 22:05

Victor Pițurcă (60 de ani) recunoaște că e deschis discuțiilor privind o  implicare la CSA Steaua, chiar dacă exclude să fie antrenor în Liga 4 și Liga 3.

CSA Steaua a ratat  pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3. Fanii au zguduit din temelii întreaga structură a clubului și au cerut un proiect serios, construit de steliști cu experiență. 

Între timp, Marius Lăcătuș și-a înaintat demisia, iar numele lui Victor Pițurcă a fost cel mai vehiculat să-i ia locul.

Fostul selecționer a oferit azi punctul lui de vedere. 

„Ce cred eu? Nu s-a făcut un proiect, nu s-a făcut o strategie. Totul a fost din pripă. Toată lumea a zis că avem suporteri, avem echipă. Steaua, dacă vrea să renască, trebuie să aibă o academie. Şi se poate face. Se face şi stadionul, au o bază acolo.

Da, am fost contactat, o să mă văd în zilele următoare. Nu se pune problema să vin ca antrenor. Nu o să-mi permit acum să antrenez în Liga a 4-a, în Liga a 3-a, sunt destui copii care o pot face. Voi avea o discuţie şi voi vedea. Ştiţi că eu sunt foarte pretenţios şi trebuie pus totul pe hârtie. M-am gândit la asta zilele astea, să te înhami la muncă d-asta titanică. Trebuie infrastructură pentru academie, e vorba despre milioane de euro. Şi aici pot fi atrase fonduri.

Deschis sunt, chiar dacă nu o să merg eu, o să fiu deschis şi o să merg. Dar dacă ar fi să mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. Nu trebuie să stam doar în MApN, eu nu văd lucrurile aşa. Trebuie un parteneriat. Trebuie să ieşi din sfera asta, lucrurile trebuie să se facă profesionist.

Este foarte atractivă pentru investitori echipa. Este cel mai mare brand. Sunt foarte mulţi lângă Steaua. Şi se pot face bani. Gândiţi-vă că se face acest stadion. Acolo se pot face afaceri. Sunt terenuri necultivate pe acolo. Acolo se poate face o academie printre cele mai tari din Europa”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

EXCLUSIV // A dormit Lăcătuș în front sau nu? Janos Szekely lămurește conflictul iscat de ultrașii Stelei: „Vă explic de ce a picat transferul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
grandetorito
grandetorito  •  07 Iunie 2019, 14:12

Declarația lui Piturca este foarte clară și pune în evidenta cât de elaborat este proiectul CSA: "Deschis sunt, chiar dacă nu o să merg eu, o să fiu deschis şi o să merg." La multe multe succese!

grandetorito
grandetorito  •  07 Iunie 2019, 14:10
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 07 Iunie 2019, 08:15

Toată lumea stie că FC FCSB și Steaua Bucuresti sunt 2 echipe diferite.

Știi tu vorba aia cu "gura lumii" :) Nu te lua după toți prostii.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Iunie 2019, 11:17

Domnilor de la Armata, feriti-va de un astfel de individ! Este ca si cum v-ati baga in casa - cu buna credinta - o persoana de care, mai apoi, va blestemati zilele si de care nu mai puteti scapa in veci!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează