LIGA B    •   INTENȚIE

Surpriză: Mirel Rădoi s-ar putea implica la o echipă de mare tradiție din fotbalul românesc

Articol de — Ionel Luţan Joi, 31 Mai

UTA joacă, mâine după amiază, la Pitești, cu FC Argeș, în ultima etapă a campionatului Ligii a II-a cu o echipă alcătuită, în mare parte, doar din juniori. Doar trei seniori se vor afla în garnitura condusă, pentru ultima oară, de Ionuț Popa.Vine Mirel Rădoi?

UTA ar putea avea din sezonul viitor alți investitori, vorbindu-se și de o posibilă implicare a lui Mirel Rădoi, care ar putea intermedia sosirea unor oameni de afaceri arabi.

Nu e prima dată când fostul căpitan al Stelei ar vrea să se implice la o echipă de club. A purtat negocieri timp de mai multe luni pentru a o prelua pe Juventus București alături de alți oameni de afaceri. 

Ionuț Popa: "Liga a 2-a de anul viitor e aproape de nivelul Ligii 1" 

Experimentatul antrenor Ionuț Popa face deja o radiografie a sezonului care urmează la nivelul celui de al doilea eșalon competițional, chiar dacă nu va mai continua pe banca arădenilor.

”Liga 2-a se va apropia ca valoare de Liga 1. Sunt echipe de mare tradiție, trebuie să ai bani, să ai jucători buni, altfel nu poți să faci lucruri bune în viitorul campionat”, a precizat Popa.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

Marco Boos  •  31 Mai 2018, 19:35

giro ce zici?

sexilian  •  31 Mai 2018, 17:34

vrea sa vina la ARAD poate scoate si el o diploma de bac,aerul la malul muresului e special,limpezeste minti grele.......

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase