FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC BOTOȘANI 2-3

FC Argeș - FC Botoșani 2-3. Marius Croitoru, discurs vulcanic după meci: „Am închiriat degeaba un charter! Nu accept niciodată așa ceva”

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de pe terenul lui FC Argeș, scor 3-2. Marius Croitoru (39 de ani) a fost un car de nervi la finalul partidei. +44   FOTO
FC Botoșani s-a impus în deplasarea de pe terenul lui FC Argeș, scor 3-2. Marius Croitoru (39 de ani) a fost un car de nervi la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 20:15 / Actualizat sambata, 22 august 2020 11:46

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de pe terenul lui FC Argeș, scor 3-2. Marius Croitoru (39 de ani) a fost un car de nervi la finalul partidei. 

Vezi AICI programul etapei #1 din Liga 1

Marius Croitoru acuză atitudinea elevilor săi. FC Botoșani a condus cu 3-0, dar în ultimele 20 de minute a încasat două goluri și a riscat să fie egalată la ultima acțiune. 

Marius Croitoru, nervos după Argeș - Botoșani 2-3

„Este inexplicabil, cred că e vina mea că nu i-am făcut să înțeleagă că fotbalul se joacă până în minutul 90. Trebuie să fii responsabil și profesionist. Cred cu tărie că e doar vina mea, probabil nu am fost suficient de explicit pe parcursul jocului. Realitatea arată că trebuie să le spun că nu e gata meciul. Mi-e greu să vorbesc, nu îmi găsesc cuvintele. 

De la 3-0, puteam fi egalați și să intrăm într-o degringoladă totală. Sunt supărat, chiar trist. Ultimele 20 de minute nu știam pe unde să scoatem cămașa. E o lecție pentru mine, apoi și ei ar trebui să învețe ceva. E vorba de atitudine! Nu accept niciodată să luăm adversarul la mișto.  Și străinii care au venit s-au făcut români, e de ajuns că au 3-0. Am văzut echipe la televizor care nu se opresc nici la 5, nici la 6. Dacă jucăm ca în ultimele 20 de minute, am închiriat charterul degeaba pentru meciul din Europa League (n.r. cu Ordabasy, din Kazahstan)”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

„O primă repriză foarte proastă a noastră. Nu am avut posesie astăzi şi nici nu am alergat. E aproape imposibil aşa. Am întâlnit o echipă bună şi individual, şi ca joc. Prefer să rămân cu repriza a doua. În prima repriză ne-am prezentat slab, am foarte multe semne de întrebare, pe care trebuie să le rezolv până la următorul meci. Deşi eram echipa care încercam să conducem jocul şi am făcut asta în play-off-ul Ligii 2, astăzi trebuia să prindem o zi foarte bună ca să emitem pretenţii. 

La pauză am schimbat ca să dinamizăm mai mult. Am comis erori individuale, la poziţia faţă de minge şi adversar. Lucrăm la asta. Din păcate, trebuie să lucrăm mai mult, mai des. Totuşi, important e ca jucătorii să rămână şi cu ceva bun. Până la urmă, era un meci greu de câştigat, în faţa unui adversar care nu se bate pentru acelaşi obiectiv ca noi” 

Ionuț Badea, antrenor FC Argeș, la Look Sport

+40 FOTO

FC Argeș - FC Botoșani 2-3 // Ionuț Badea: "La cum ne-am prezentat azi am semne de întrebare"

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Pleacă imediat după meci! Sunt șanse mari să fie menajat

FCSB. Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „E nevoie de jucători, mai ales în condițiile actuale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  22 August 2020, 07:00
Postat de bodrin pe 21 August 2020, 21:50

Un meci nu durează până în minutul 90 ci durează până ce arbitrul meciului fluieră finalul!

Pe nemți cică trebuie sa aștepți pana ii vezi pe scara avionului...

gicab
gicab  •  22 August 2020, 06:59

Atitudine de moldovean... orice puștan știe ca meciul se joaca 90 de minute, Numa ăștia nu au aflat deși unii se apropie de 40 de ani

883758598355956
Adrian Fulgos  •  21 August 2020, 22:55
Postat de Johny English pe 21 August 2020, 20:54

Edit GPS: Croiestei!))))

Croieşte-i. ????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează