FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adversara României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 are un nou selecționer! Islanda a luat modelul nostru

deversara României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 are un nou selecționer! Islanda a luat modelul lui Mirel Rădoi
deversara României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 are un nou selecționer! Islanda a luat modelul lui Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 18:00 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 18:36

După demisia lui Eric Hamren (63 de ani), din luna noiembrie, naționala de fotbal a Islandei sare un nou selecționer. Federația de la Reykjavik a anunțat instalarea selecționerului de la naționala de tineret, Arnar Thor Vidarson (42 de ani).

Fostul selecționer Eric Hamren a demisionat după eșecul din batajul pentru Euro 2020, cu Ungaria. Fost secund în Belgia, la Cercle Brugge şi Lokeren, și selecționerul echipei naționale de tineret a Islandei din 2019, Arnar Vidarson a fost desemnat de federație să conducă echipa de seniori la următoarea campanie de calificare, pentru Campionatul Mondial din 2022.

Arnar Vidarson este un fost internațional islandez, având două goluri în 52 de meciuri pentru naționala de seniori a nordicilor. În acest moment, Islanda face parte din Grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022, alături de Germania, România, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

VIDEO. Aurel Țicleanu, dezvăluiri despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Interviu fără ocolișuri cu George Florescu, la 10 ani după debutul la națională: „Am fost mitraliat, dar trebuia să se găsească un țap ispășitor!”

Gică Popescu, opinie surprinzătoare despre adversarele României din preliminariile CM 2022: „Nu puteam să cădem într-o grupă mai bună”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează