FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

Alexandru Mitriță a invocat un motiv surprinzător pentru adaptarea dificilă în SUA: „De-asta am vrut să plec de la New York”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 18:45

Alexandru Mitriță (24 de ani) e pe val la New York City și vrea să îi demonstreze și lui Cosmin Contra că e alt fotbalist decât la ultima convocare.

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

„Mă simt bine, m-am adaptat. După primele două, trei luni voiam să plec. Fiind un oraş aşa mare, nu ştiam ce să fac în el. Dar acum au venit şi rezultatele şi mă simt foarte bine.

Important e că sunt foarte apreciat. Am şi jucat bine... fanii nu sunt ca în România. Sunt fanatici, sunt cu echipa, dar nu sunt ca în România, unde după ce pierzi un meci, două sau trei îţi sar în cap. Au multă răbdare cu tine şi sunt foarte bucuros că am ajuns acolo”, a declarat Alexandru Mitriță.

„Au exagerat puţin americanii când m-au comparat cu Messi. E prea mare diferența între noi”
Alex Mitriță

CLASAMENT GRUPA F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

INSULELE FEROE - ROMÂNIA // VIDEO 10 răspunsuri interesante ale lui Florin Andone: ce câștigător al Balonului de Aur l-a inspirat și pe cine consideră cel mai mare atacant român din istorie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  07 Octombrie 2019, 20:23

Daca e baiat destept, sa ramana acolo pana se retrage, e un jucator bun, dar nu are fizic sa faca fata in Europa la un nivel inalt, sfatul meu ar fi sa ramana acolo decat sa mearga sa joace pe la camile, se castiga bine si in MLS si e civilizatie.

dumiwow
dumiwow  •  07 Octombrie 2019, 19:50

Normal ca au avut rabdare cu tine pentru ca au alta mentalitate si alta educatie fata de romanskaia. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează