FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

Laude pentru Radu Drăgușin: „O prezență atletică, un stoper modern” + „A învățat șmecheria fotbalistică în Italia”

Andorra - România 0-2 » Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei, a analizat debutul „tricolorilor” în preliminariile Euro 2024 și i-a remarcat pe stoperul Radu Drăgușin și extrema Dennis Man. +24   FOTO
Andorra - România 0-2 » Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei, a analizat debutul „tricolorilor” în preliminariile Euro 2024 și i-a remarcat pe stoperul Radu Drăgușin și extrema Dennis Man.

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 00:30 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 00:57

Andorra - România 0-2 » La primul său meci ca titular pentru națională, Radu Drăgușin (21 de ani) a cules câteva aprecieri, deși nu a jucat perfect. După partidă, la discuțiile din studioul Antenei 1, Drăgușin a fost remarcat și de Adi Mutu, și de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

  • Următorul meci al „tricolorilor” e marți, cu Belarus, tot de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV.
  • În iunie, România va juca în deplasare și cu Kosovo, și cu Elveția. 
Imagini halucinante cu bătaia românilor din Andorra! „Gogoașă”, rivalul lui Adrian Mititelu, implicat » Pumni și picioare într-o persoană căzută
Andorra - România 0-2
Imagini halucinante cu bătaia românilor din Andorra! „Gogoașă”, rivalul lui Adrian Mititelu, implicat » Pumni și picioare într-o persoană căzută

Andorra - România 0-2 » Cătălin Țepelin despre Drăgușin: „În sfârșit, un român cu fizic de fotbalist occidental”

Jocul a fost modest, dar un meci cu Andorra e ca un șut slab pe centrul porții. Dacă ești portar și rezolvi faza, nu e nimic special, ți-ai făcut doar datoria. Însă dacă scapi o minge așa de ușoară, nu te iartă nimeni. 

Era mama dezastrelor să nu începem această campanie cu o victorie. Nicio echipă decentă nu s-a încurcat cu Andorra, în ultimii ani doar naționale ca Gibraltar, San Marino ori insule exotice din Marea Caraibilor au avut probleme cu Andorra”, a punctat Țepelin, în direct la Antena 1.

„La plusuri eu l-aș trece, pentru încurajare, pe Drăgușin, o prezență atletică, un stoper modern și prin stil, și prin statură. E printre puținii români care arată occidental inclusiv din punct de vedere fizic, nu mai lasă senzația aia omniprezentă de fragilitate a fotbalistului român.

Și Man s-a descurcat onorabil, se vede că l-a călit experiența din Serie B, unde a fost nevoit să joace pe mai multe posturi ca să-și facă loc în echipă”, a continuat redactorul-șef al Gazetei. 

Inclusiv Adrian Mutu, antrenorul Rapidului prezent în studio, a apreciat evoluția lui Drăgușin din Andorra: „Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la el. A căpătat un fel de șmecherie fotbalistică, am remarcat asta din felul în care se poziționează, se vede că joacă meci de meci în Italia”.

În Andorra am luat punctele fără mari emoții, dar și fără glorie. A fost doar o încălzire pentru meciurile din iunie. Și e bine dacă la încălzire nu faci întindere sau, mai rău, ruptură.

- Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP

Cele mai tari imagini din partida Andorra - România

+20 FOTO

Programul României în preliminariile Euro 2024:

  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel (21:45)
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția (21:45)
  • 19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Mai multe articole despre Andorra - România:

Comentatorii n-au înțeles » De ce a fost anulat golul lui Denis Alibec în Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Comentatorii n-au înțeles » De ce a fost anulat golul lui Denis Alibec în Andorra - România
Dennis Man, nervos la pauză! A ieșit șifonat după prima repriză din Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Dennis Man, nervos la pauză! A ieșit șifonat după prima repriză din Andorra - România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ccipriani11
ccipriani11  •  26 Martie 2023, 13:21

jalnici ca de obicei, sa se duca la echipele lor de club si sa ne lase

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  26 Martie 2023, 10:41

Dragusin ,Rațiu și Radu au arătat foarte rău în aparare...Noroc de adversari !!! Dragusin a fost ridiculizat in câteva rânduri...A intrat un andorez în careu de ziceai că i Markovici...Multe centrări în careul nostru rezolvate la întâmplare...Radu are și el contribuția la singurul șut pe poartă venit de la o pasă a lui...

gigimarga2
gigimarga2  •  26 Martie 2023, 08:18

In alta ordine de idei nu dai calificative pentru incurajare. Aici analizezi obiectiv si punct . Cât îl priveste pe Man exceptand golul ,care e o gresala de portar ( prins pe miscare de retragere ) ,statisticile sale daca ar fi facute public ar fi o catastrofa. Nici o depasire în unu la unu , demarcari in contratimp fara ,simțul anticiparii ,fara viteza , este ca un cutit care nu taie. Edi trbuie sa caute urgent un jucator pe acea pozitie , unul cu viteza . Pe Man îl pate anihila usor orice fundas decent de liga 2 a

Vezi toate comentariile (6)
Comentează