FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mesajul lui Anghel Iordănescu pentru FRF: „Dacă eram președintele Federației îi făceam contract nou lui Mirel Rădoi. Abia acum a devenit un antrenor foarte bun”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 18:24 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 19:07

Anghel Iordănescu (71 de ani), fostul selecționer al României, a analizat meciul „tricolorilor” cu Islanda, terminat la egalitate, 0-0 și a comentat viitorul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei.

„Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am avut posesia, am avut statistica, am avut șuturi la poartă, dar cele mai clare ocazii le-au avut islandezii. Nu se poate spune că echipa nu a vrut, că echipa nu a dorit. Eu zic că echipa de data aceasta a arătat. Cauza posibilei ratări a barajului este modul în care am început aceste calificări. 

Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”

Mă refer la jocul cu Armenia, la faptul că au fost rulați 60 de jucători la echipa națională, într-un timp în care trebuia să avem un schelet, să avem deja un grup de jucători pe care să poată miza selecționerul și suporterii. Ăsta a fost unul dintre motivele care au dus la situația actuală”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Anghel Iordănescu: „Dacă eram președintele Federației nu-l dădeam afară pe Rădoi”

Legat de rămânerea lui Rădoi la cârma echipei naționale, Anghel Iordănescu consideră că acesta ar trebui să continue și în următoarele preliminarii.

„Nu voi vorbi de plecarea lui Mirel Rădoi în acest moment. Mai este un meci. Dacă el a făcut o greșeală nepermisă să anunțe încă de acum o lună că după cele două jocuri va pleca, eu nu o să fac acest lucru. Din punctul meu de vedere, s-a greșit și greșeala a fost făcută de ambele părți: și FRF și Mirel Rădoi. 

Atunci când au discutat trebuia să discute despre un pachet care să însemne sfârșitul meciurilor din grupă și ce ar urma după aceea: dacă ne calificăm sau ajungem la baraj, contractul să se prelungească automat.

Eu, dacă eram președintele Federației, nu-l dădeam afară pe Rădoi. Nici măcar în situația asta. Îi făceam un contract nou. În momentul de față, Rădoi este omul care a adus acei jucători tineri la națională, a lucrat cu ei și este singurul care cunoaște exact ce mișcă în fotbalul românesc. 

Dacă să zicem erau disponibili Dan Petrescu, Gică Hagi acum mă mai gândeam. În momentul de față, aș merge cu Mirel Rădoi pentru că d-abia acum a devenit un antrenor foarte bun”, a declarat Anghel iordănescu la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Video Mirel Rădoi, susținut puternic: „A fost cel mai interesat, cel mai atent. Mi-am dat seama că învață non-stop” + „Nu văd niciun motiv să plece!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Mihai Stoica îi atacă pe cei care-l contestă pe Mirel Rădoi: „Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le folosești”

Ianis Hagi, contrat de un fost nume important de la echipa națională: „Cu tot respectul, irelevant!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
spinoza
spinoza  •  13 Noiembrie 2021, 07:30

Poate vreți sa spuneți ca a devenit dintr-un antrenor slab, unul mediocru! Un suficient, orgolios si important care da lecții tuturor. Pana si Contra a fost mai bun!

103200988459431
Petrescu Eugen  •  13 Noiembrie 2021, 05:14

Alt afon plin de fasole

143731175974645
Gelu Cristean  •  12 Noiembrie 2021, 21:30

Trantore, nu te mai baga bah in seama cu ale antrenoratului, si ala care tunde gazonul pe stadion daca avea echipa aia unde tu jucai rolul de antrenor, exact aceleasi rezultate le avea

Vezi toate comentariile (28)
Comentează