FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

EXCLUSIV DIN ITALIA // Mirel Rădoi trage de tricolorii U21: „Nu vă convine, cereți VAR!” + cum arată Nedelcearu cu mască

Elevii lui Rădoi s-au distrat la antrenamentul de ieri
Elevii lui Rădoi s-au distrat la antrenamentul de ieri

Articol de , - Publicat vineri, 14 iunie 2019 10:41

ROMÂNIA U21. Rădoi și-a împărțit elevii în 6 echipe și a stârnit un concurs cu 5 probe inedite: cele mai tari faze ale antrenamentului cu Drăguș, Ianis, Radu sau Ivan protagoniști.

  • Au mai rămas 4 zile până la debutul României U21 la EURO. Marți debutăm împotriva Croației;
  • Reporterii GSP Vlad Nedelea, Răzvan Luțac și fotoreporter GSP Raed Krishan sunt în cantonamentul României U21 din Italia, de unde oferă cele mai noi informații înainte EURO.

Antrenament special, ieri, la baza montană a "tricolorilor" mici. Rădoi i-a împărțit în 6 echipe, una dintre ele completată de antrenorul secund Constantinovici și antrenorul cu portarii Eugen Anghel, pentru a aduna puncte în 5 probe.

  • A - nimerit maiouri legate de bara transversală;
  • B - trimis mingea într-un pătrat aflat la 40 de metri distanță, precum în curling, pentru a verifica acuratețea și forța paselor;
  • C - jonglat cu mingea în grup și să mențină controlul balonului lângă un butoi, apoi să introducă mingea în butoi;
  • D - executat lovituri libere în care zidul e reprezentat de către o altă poartă;
  • E - alergare cu mingea și o finalizare între două bare improvizate, extrem de apropiate, din jaloane.

Portarii și staff-ul, ultimii


În final a câștigat echipa Adrian Petre / Alex Cicâldău / Florin Ștefan / Tudor Băluță.

Clasamentul:

  1. Petre, Cicâldău, Băluță, Fl. Ștefan (195p)
  2. Ghiță, Fl. Coman, Pușcaș, Ciobanu (183p)
  3. Cr. Manea, Nedelcearu, Drăguș, Olaru (165p)
  4. Man, Ianis Hagi, Pașcanu, Ivan (160p)
  5. Nedelcu, Dragomir, Boboc și Rus (155p)
  6. I. Radu, Vlad, Constantinovici, Anghel (150p)

5 momente de top

DRĂGUȘ, CA LA CURLING! După ce psihologul Silviu Ioniță le-a explicat că regulile jocului B trebuie să fie asemănătoare cu ideea curlingului, Denis Drăguș a alergat după o minge și a "netezit" iarba în fața ei, în amuzamentul colegilor. Și Ivan l-a imitat și a suflat, în glumă, după mingile care se opreau înainte

"N-AI FOST LA MICUL DEJUN?" Mirel Rădoi a supravegheat echipa lui Nedelcu, din care făcea parte și Rus. L-a muștruluit pe stoper, care dădea prea încet în minge la exercițiul B: "Adi, nu ai fost la micul dejun?".

"CEREȚI VAR!" Tot la B, mingea s-a oprit de câteva ori până să ajungă în pătrat, ba chiar și pe linie. Au existat dispute, iar staff-ul răspundea amuzat: "cereți VAR!".

"NU DAȚI PÂNĂ MÂINE!" Ianis Hagi s-a amuzat când a văzut punctajul final și s-a luat de una dintre celelalte echipe. "De unde ați făcut voi 40 de puncte la țintit maiourile? Dacă vă las până mâine și tot nu nimeriți de 40 de ori" a fost replica lui Hagi jr.

"A BĂGAT-O CU MÂNA!". Portarii au ținut pasul cu jucătorii de câmp, însă au atras atenția când colegii încercau să trișeze. "A băgat-o cu mâna, a băgat-o cu mâna!", a strigat Radu când o altă grupă juca exercițiul cu introdus mingea în butoi.

A revenit Pușcaș

George Pușcaș a făcut primul antrenament cu echipa națională de tineret după ce, cu o dimineață înainte, se antrenase singur. Acesta acuzase crampe după partida din Malta, 0-4, meci în care marcase o dublă, și s-a pregătit la sala și piscina hotelului Miramonti.

Nedelcearu, cu masca în premieră

Ionuț Nedelcearu s-a pregătit pentru prima oară cu masca de carbon, grosime 1,5mm, pe care o va purta la meciurile de la Campionatul European. Și el s-a antrenat normal, cot la cot cu colegii.

ionut nedelcearu

"Noi îl avem pe Mbappe"

Andrei Ivan a vorbit la conferința de presă de ieri dimineață. Întrebat de meciurile sale preferate, cel în care a evoluat şi cel pe care l-a văzut la nivel internațional, a răspus că Rapid Viena - FCSB 3-1 din preliminariile Europa League și finala Euro 2016, Franța - Portugalia 0-1.

"Mi-a plăcut că s-au descurcat fără Ronaldo", a punctat Ivan. "Din păcate, noi nu avem un Ronaldo", a venit replica reporterilor din sală. "Nu îl avem pe Ronaldo, dar îl avem pe Mbappe", a glumit Ivan, cu referire evidentă la colegul Florinel Coman.

Citește și:

Planul îndrăzneț al lui Adrian Petre: „Vreau să fiu golgeterul all time al naționalei! Peste Hagi și Mutu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  14 Iunie 2019, 12:48

Penibili... Daca astia vor sa castige in fata puterilor Europei, au baut ceva inainte de declaratii... De ce nu puneti video cu ce fac croatii la antrenamente? Sa vedem si valoarea lor, ca vazand doar romanii, ni se pare ca sunt cei mai buni din lume... Iar nu sunt in stare sa bage mingea in butoi, sau sa nimereasca tricoul...

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iunie 2019, 12:43

ce probleme mi-am facut, nu stiam ce grosime are masca lui nedelcearu...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează