FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Atac fără precedent la un internațional român din cauza convocării la lot: "E inadmisibil așa ceva! Venea și cu Daum, vine în mandatul lui Contra"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 21:44

Florin Răducioiu, fost internațional român, a vorbit despre situația jucătorilor români.

Răducioiu a criticat prezența în națională a lui Vlad Chiricheș, 28 de ani, care nu evoluează constant la Napoli. Fundașul central a ratat ultimele 3 meciuri ale naționalei, fiind accidentat în timpul meciului România - Muntenegru 0-0.

"Acum sunt foarte puţini jucători pe care te poţi baza. Nu am nimic cu Chiricheş, dar el venea atât în mandatul lui Daum, cât şi în cel al lui Contra. Era convocat fără să joace la echipa de club. E inadmisibil aşa ceva! E important ca jucătorii să evolueze la echipa de club şi să vină la naţională pregătiţi moral, fizic, tehnic pentru a fi folosiţi de Contra.

Eu m-am retras de la naţională la 26 de ani pentru că nu eram titular la echipa de club", a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

53
de meciuri are Chiricheș la națională

"Răzvan Marin e un jucător foarte interesant, care îmi place foarte mult. Va face o carieră foarte frumoasă, sunt convins"Florin Răducioiu

"Moţi e într-o situaţie delicată cu actualul selecţioner, iar Keşeru e singura garanţi. Joacă și dă goluri, te poţi baza pe el"Florin Răducioiu

Citește și: Reacție vehementă a unei legende dinamoviste: "E o bătaie de joc! Patronul nu e profesionist. Nu am văzut-o așa pe Dinamo niciodată"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
2726877060671645
Branzei Dan  •  27 Octombrie 2018, 07:20

Pai normal ca te-ai retras la 26 ani , tu uitasei limba romana si nu te mai intelegeai cu nimeni din nationala Romaniei . Capisci ?!

daviddraiman
daviddraiman  •  26 Octombrie 2018, 13:06

s-a umplut pagina de randoomi clonati !!!

adi2008
adi2008  •  26 Octombrie 2018, 12:18

Poate să-l convoace și pe Florin Piersic, numai să meargă echipa.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close