FOTBAL  »  NATIONALA  »  AVERTISMENT

Avertismentul "Generalului" către jucători şi urările către Pompiliu Popescu » Florin Andone riscă să nu fie în lotul de Euro!

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 18:02

Selecţionerul Anghel Iordănescu a vorbit astăzi despre situaţia la zi în cadrul lotului cantonat în Italia, chiar înainte de plecarea spre Como, acolo unde, mâine seară, România întâlneşte Congo, de la ora 21:00,. în Digi 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

O echipă pe care antrenorul nu dorea s-o aibă printre adversare înainte de Euro! "Am insistat pentru două echipe europene, chiar dacă nu erau calificate la Euro.

Dar aceasta a fost posibilitatea oferită de firma de impresariat. Jucăm cu campioni ai Africii, trebuie să-i tratăm serios", a spus selecționerul.

"Există orice posibilitate în privinţa lui Andone"

În ceea ce-l priveşte pe Florin Andone, atacantul Cordobei, care încă n-a ajuns la lot, antrenorul a precizat: "A lăsat o impresie bună la echipa naţională, la ultimele apariţii, şi-am sperat ca el să vină mai devreme aici. Discuţii au tot fost. Nu mai cred nimic. Sper doar să fie sănătos, altfel ne va obliga la mişcări în ofensivă. Există orice posibilitate, chiar să nu fie laEuro".

"Generalul" a comentat vizavi de cei 5 care nu vor prinde lotul de 23 pentru Franţa: "Nu contează ce ai făcut în trecut, ci doar prezentul şi viitorul. Dacă vor să meargă la Euro, toţi jucătorii să profite de acest cantonament, de antrenamente şi de amicale".

Echipa naţională l-a prezentat astăzi pe noul medic al primei reprezentative, Laurenţiu Oproiu, fost campion în 2009 cu Unirea Urziceni. În privinţa fostului colaborator, Iordănescu a comentat: "Îi urez sănătate lui Pompiliu Popescu, toate cele bune, bucurii, realizări şi împliniri. Reprezintă trecutul, vorbim doar despre prezent".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
959384960849662
Pleseanu Viorel  •  24 Mai 2016, 19:29

adevarul e ca generalul e un tinerel bun pt viitor

699077510215282
Tudor Chirea  •  24 Mai 2016, 18:59

Cascheta, tu care reprezintii "viitorul", ai pupat o icoana inainte de a vorbi despre doctorul Popescu?

1799119560315571
Aneta Rosca  •  24 Mai 2016, 18:39

Don'general, d-voastra nu reprezentati tot trecutul ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează