FOTBAL  »  NATIONALA  »  SAN MARINO - ROMÂNIA 0-1

Bănel Nicoliţă: "Mă bucur că am fost căpitan şi că oamenii îmi apreciază munca"

Bănel Nicoliţă, căpitan la selecţia numărul 31
Bănel Nicoliţă, căpitan la selecţia numărul 31

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 23:44

Bănel Nicoliţă, căpitanul echipei naţionale în partida cu San Marino, a vorbit despre prima sa experienţă cu banderola României.

"E o onoare pentru mine să port banderola. Mă bucur că am purtat-o într-o victorie. E important să avem un moral bun pe viitor. Orice jucător visează să fie căpitan la naţională, rămîne o zi importantă în viaţa mea. Mă bucur că oamenii mă apreciază pentru ce fac în teren şi încerc să îi mulţumesc. La ocaziile pe care le-am avut trebuia să se termine 5-0 sau chiar 6-0. Eu încerc să îmi fac datoria şi ca fundaş dreapta", a spus Bănel Nicoliţă la DigiSport Special.

Click aici pentru a vedea ce a spus Victor Piţurcă după meci!

Ovidiu Herea, singurul marcator în partida cu San Marino a adăugat: "E primul gol la naţională în două selecţii şi mă bucur că am înscris. E puţin 1-0, dar am dominat meciul şi am reuşit să îl cîştigăm. Au fost zile în care am avut 2-3 antrenamente pe zi. Cu Mutu şi Tamaş în teren, altfel ar fi fost jocul. Putem spune că este un nou drum, au fost foarte mulţi jucători la prima selecţie, au fost şi emoţii"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cili54
cili54  •  15 August 2011, 08:24

Nu am nimic cu banel,dar pentru mine ramane un jucator bunicel de liga a-IV-a. Ti-ar aprecia munca ta si un patron de pe santier,ai fi un bun muncitor,la echipa esti doar salahor,mai este nevoie si de astia,cateodata !!! dar ce este prea mult strica.Steaua a fost tot timpul o echipa tehnica iar tu banele nu faci parte din categoria jucatorilor tehnici.

rapidistul85
rapidistul85  •  11 August 2011, 10:14

Eu nu ma bucur ca ai fost capitan, si nici nu-ti apreciez munca...

rexxar66689
rexxar66689  •  11 August 2011, 02:35

ce sa apreciem la unu care stie sa fuga? banel ti-ai gresit meseria lasate de fotbal ca centrari nu dai pase nu dai doar sa fugi stii sa faci si fult dute la atletism .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează