FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-0

Panduru, analiza victoriei cu Finlanda: „În prima repriză, parcă au venit cu sacul de cadouri în spate și nu puteau să se miște”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 09:23 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 09:38

Basarab Panduru (51 de ani), fostul internațional român, a analizat partida câștigată de România cu Finlanda, scor 1-0, în etapa a treia din Liga Națiunilor.

Panduru a fost impresionat de prima repriză a „tricolorilor”, când echipa României a marcat, a avut două bare și a ratat un penalty prin Pușcaș. Actualul analist TV a fost însă dezamăgit de repriza secundă, când elevii lui Iordănescu au fost dominați de Finlanda.

Deși a fost cel mai slab conform cifrelor, Tavi Popescu e lăudat: „Absolut excepțional la nivel tactic. După ce l-au scos, a fost haos!”
ROMÂNIA - FINLANDA 1-0
Deși a fost cel mai slab conform cifrelor, Tavi Popescu e lăudat: „Absolut excepțional la nivel tactic. După ce l-au scos, a fost haos!”

Basarab Panduru, analiza meciului România - Finlanda 1-0

„Îmi e greu să fac o analiză pentru că nu ştiu cu ce ar trebui să încep. Sunt două reprize total diferite. O primă repriză în care arătăm bine, o a doua repriză în care arătăm foarte rău, dar avem şansa că avem 1-0 în spate. Ei au venit aici spunând că dacă vor câştiga, va fi un monument istoric.

În prima repriză, păreau că au venit cu sacul de jucării, de cadouri în spate şi nu puteau să se mişte. În repriza a doua, având 1-0 pe care trebuia să-l apărăm de frică, de nefrică şi până la urmă am făcut-o destul de bine. Ne-am retras, am încercat doar să ne apărăm şi să ajungem foarte la rar pe contraatac la poartă. Chiar şi aşa, am avut două ocazii prin Puşcaş.

Dar Finlanda a avut două ocazii mari, mari de tot. Singuri, pe şase metri, una o scoate Niţă, alta o dă peste poartă. Ocaziile lor au fost din cale afară de mari. De acolo e mai greu să ratezi decât să nu ratezi.

Mi-a plăcut prima repriză, aproape de ce trebuie să jucăm. Nu mi-a plăcut deloc a doua repriză. Singura scuză a fost că avem 1-0 şi că trebuia să-l apărăm”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Clasamentul actualizat în grupa României de Nations League

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3:24
3. Muntenegru3:34
4. România1:33

Ce urmează pentru România în Nations League:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Răzvan Marin, „vrăjit” de atmosfera din Giulești: „Sunt de 5 ani la națională. În puține meciuri am simțit asta”

Edi Iordănescu s-a descătușat: „Așteptam seara asta! România are caracter și viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
francklin67
francklin67  •  12 Iunie 2022, 10:54

Ai dreptate Pandi,dar vad ca multi oameni din fotbal si mai ales useri a acestui seit sunt ca "FLOAREA SOARELUI",dar tu ai ramas pe pozitii.Bravo ai coloana vertebrala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează