FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Bogdan Oprea, şef BGS: "Nu este normal cum au reacţionat unii angajaţi BGS, dar nu au mai putut rezista, unii au vrut să se răzbune pentru cît au fost scuipaţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 21:46

În timpul meciului România - Ungaria au fost mai multe incidente între firma de pază, BGS, şi suporterii români. Ca urmare a acestor violenţe şi după ce preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că firma de securitate nu şi-a făcut bine treaba, BGS a decis să renunţe unilateral la contractul cu FRF.

Bogdan Oprea, şeful BGS, declară că vinovaţii pentru incidentele de la meci sînt suporterii români, care au declanşat bataia, şi oficialii FRF.

UPDATE 21:45: ”BGS nu face control corporal şi nu este vina noastră cu fanii întră cu torţe în stadion. Noi nu avem voie să controlăm în buzunare. După meci am primit mesaje de la fani în care se lăudau că ne-au păcălit. Aceşti fani vin la meci ca să huiduie, ca să se bată şi ca să arunce cu torţe. În meseria noastră trebuie să existe violenţă ca să îi oprim, trebuie să fim sprijiniţi.”, a declarat Bogdan Oprea într-o intervenţie la DolceSport.

”Aceşti huligani revin la stadion pentru că nu păţesc nimic, pentru că nu se iau măsuri şi pentru că, dacă sînt bătuţi, mass-media şi Federaţia îi fac martiri. Nu este normal cum au reacţionat unii angajaţi BGS, dar nu au mai putut rezista. Sînt convins că unii au vrut să se răzbune pentru cît au fost scuipaţi, dar vor suporta consecinţele legii.”

”Jandarmeria ne-a dat 1.000 de lei amenda, amenda maximă, pentru că nu am făcut control corporal corect. Ei ştiu că ne-am făcut bine treaba, au fost lîngă noi, dar ne-au amendat pentru că au cedat presiunii din partea mass-media”, a declarat Oprea.

”Nu pot eu să fac agenda FRF, să îi spun pe cine să invite în casă. Dar colaborarea nu mi s-a părut că a fost aşa cum ar fi trebuit. Cînd au dat de greu, au renunţat să ne mai susţină. Nu mi se pare OK. Imediat după meci,  Răzvan Burleanu ne-a felicitat. După care s-a răzgîndit, după ce au apărut anumite imagini. Au fost date doar anumite imagini. Federaţia nu a fost alături de noi, oamenii de acolo au făcut acele afirmaţii publice, fără să ne consulte”, a declarat Oprea, într-un interviu pentru site-ul sportnews.ro.

Noi n-am greşit, uitaţi-vă pe imagini! Am dat cu spray-uri mici, cu jet subţire. În schimb, Jandarmeria a dat cu gaze, cu tunul, dar nu a greşit, fiindcă mulţimea nu mai putea fi stăpînită. Şi acum susţin că ne-am făcut treaba cum ar trebui. Avem şi noi angajaţi bătuţi.”

Şeful BGS spune că nu este vina angajaţilor săi că mai multe persoane nevinovate au avut de suferit ca urmare a incidentelor.

”Îmi pare sincer rău pentru acele persoane care au avut de suferit. Îmi pare rău, dar peluzele de pe stadioane sînt nesigure! Vin cu copiii la meci! N-ai ce să faci în peluze cu copiii. E o zonă nesigură. Peluzele de pe stadion sînt focar de violenţă. Oamenii nu ar trebui să se ducă acolo. Cine se duce îşi asumă riscuri! Sînt nişte sceleraţi acolo, ce să cauţi cu copilul acolo sau dacă eşti gravidă?”, a declarat Oprea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (125)
blackknight
blackknight  •  15 Octombrie 2014, 16:58

"Cine se duce îşi asumă riscuri! Sînt nişte sceleraţi acolo, ce să cauţi cu copilul acolo sau dacă eşti gravidă?" serios?!?!?!?! eu zic sa desfiintati bgsu ca daca porniti de la o asemenea mentalitate e clar ca nu aveti nici o treaba cu protectia si paza... sunteti o firma de gorile (cu scuzele de rigoare adresate gorilelor pe care nu am vrut sa le jiognesc in asa hal) care nu e in stare decat sa bata

blackknight
blackknight  •  15 Octombrie 2014, 16:56

daca voi dati cu pumnu cand va scuipa unu (daca o fi adevarat) inseamna ca ar trebui sa va schimbati meseria! de asemenea daca respecti legea ca gorila bgs NU ai cum sa umpli oamenii de sange! si aia cu fumigene cum au intrat pe stadion?! incompetenta crasa din partea bgs care crede ca isi spala rusinea cu o declaratie facuta de unu cu un iq indoielnic...

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Octombrie 2014, 15:49
Postat de unico_biancorossi pe 14 Octombrie 2014, 00:50

lasa prostiile, nickul asta e format din 2 cuvinte distincte..)) unica, slash + biancorossi. exprima idei si concepte diferite. evident ca nu prezinta relevanta, combinatia doreste sa mentina identitatea userului biancorossi, ucis miseleste intr-o ambuscada pe forum, cand acel nick vestit a murit la datorie, alaturi de alte nickuri celebre, rapuse la fel de glorios..)) daca nu stii, tine-ti pliscul, nu mai croncani inutil..)

Noi, astia mai vechi, ne aducem aminte de ave_biancorossi, cu avatarul cu Che Guevara...Probabil ca respectivul e mai nou si nu stie la ce se refera noul avatar, care, la prima vedere, reprezinta, intr-adevar, un dezacord.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează