FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA 1-0

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Bosnia – România » Doi „tricolori” arătați cu degetul după gol

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 09:12 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 09:26

România a pierdut al doilea meci din Liga Națiunilor, 0-1 cu Bosnia, după 0-2 cu Muntenegru.

  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)

La finalul partidei, Ilie Dumitrescu a analizat prestația elevilor lui Edi Iordănescu. Fostul internațional spune că a găsit aspecte pozitive în jocul naționalei și dezvăluie că era sigur că naționala nu va putea reveni pe tabelă dacă Bosnia va deschide scorul.

Doar o minune
EDITORIAL
Doar o minune

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Bosnia – România

„Au fost lucruri pozitive, mai ales cu schimbarea asta de sistem. Am acoperit foarte bine zonele, am fost agresivi și am creat densitate. Eu cred că am controlat prima repriză.

Și repriza a doua am început bine jocul. Am avut posesie, dar fără se ne mai creăm ocazii importante. Apoi a venit acțiunea care a făcut diferența în acest meci.

 La faza aia, Manea este ușor depășit. Și Niță are o parte de vină. În momentul în care adversarul ajunge în zona de a centra, aproape pe tușă, e foarte greu să-și dea gol de acolo. Prin poziționare, cred că putea să gestioneze mai bine faza. 

Am întâlnit o echipă de nivelul nostru, dar eram sigur că dacă vom primi gol, va fi extrem de greu să revenim în joc și pe tabela. Este o stare de neîncredere în sânul echipei naționale. Acolo s-a scris istoria meciului”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Clasamentul în grupa României

Echipă GolaverajPuncte 
Finlanda3:14 
Bosnia2-14 
Muntenegru2:23 
România0-30 

Toate echipele au două meciuri jucate

  • S-au jucat: Muntenegru - România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1, Bosnia - România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • Urmează: România - Finlanda, Muntenegru - Bosnia.

VIDEO Verdictul lui Edward Iordănescu, după Bosnia - România 1-0: „Responsabilitatea este pe umerii mei!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Cornel Dinu nu-l iartă pe Iordănescu jr., după eșecul din Bosnia: „Cred că Stoichiță i-a schimbat tactica, un sufleor bun!”

Scandal după meci: „tricolorii”, înjurați de ultrași! Tavi Popescu și Alibec, calmați cu greu » Chiricheș și-a trimis colegii la vestiare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Iunie 2022, 01:19

Printre multe păreri : Iordănescu lăsate ca ți se s trica imaginea ! ( pai de ce nu te lași?) I. Dumitrescu același aservit Becali! Jucătorii fcsb supra umflați ( evoluați) și totuși selecționați de familie. Iordănescu!?

misu50
misu50  •  08 Iunie 2022, 16:30

Poate sunt eu orb, dar nici cu I.Dumitrescu nu mi-e rusine!! Unde o fi vazut el aspecte pozitive in jocul nationalei? Am avut chiar impresia ca ii e si lui rusine la unele fraze ce-i ieseau din gura, il taiase toate transpiratiile! La asa joc, asa analiza!

Adiiul
Adiiul  •  08 Iunie 2022, 15:18

Off ma Edy, iti strică ăștia cariera cu aceste meciuri..... Trebuia sa iti pun 4-5 meciuri amicale înainte, cu Burundi,Vatican,Ruanda, Comoros....cu aceste meciuri sigur aveai un palmares positiv.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează