FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu a dat în judecată un membru al Generației de Aur: "Vrea să închidă gura tuturor"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 15:20

Răzvan Burleanu și Florin Prunea își continuă războiul pe care l-au avut în ultimii ani.

Actualul președinte al Federației Române de Fotbal a decis să-l dea în judecată pe fostul portar al Generației de Aur.

"Razvan Burleanu m-a dat în judecată și contestă declarațiile făcute la o emisiune a lui Rareș Bogdan. Nu are pe ce să mă dea în judecată. Am făcut afirmații în mod civilizat. Doar încearcă să închidă gura tuturor", a spus Prunea conform ziare.com.

Fostul președinte de la Poli Iași a spus în acea emisiune că toate contractele făcute de FRF nu sunt avizate de Comitetul Executiv, așa cum ar trebui potrivit regulamentului. "Se fac niște abuzuri inimaginabile. Nu este posibil ca niciun contract de sponsorizare și nici contractul lui Daum, care este cu tot cu taxe este de două milioane de euro, și al staff-ului echipei naționale, să nu fie trecute prin Comitetul Executiv", a spus Prunea în acea emisiune.

Burleanu și Prunea au șanse să fie adversari direcți în martie 2018, la alegerile pentru președinția FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2017, 09:22

Cand faci o afirmatie trebuie sa-ti fi luat masuri de siguranta in sensul in care poti proba oricand si in fata oricui. Altfel... te costa!

id45
id45  •  04 Decembrie 2017, 18:32

Raspunde-mi la o intrebare - De ce FRF nu este condusa de un fost fotbalist , sau de cineva care are treaba cu sportul ? Nu sunt un simpatizant a lui Prunea ... dar consider , ca implicarea politicului in sport , cultura ... nu are ce cauta !!! Ne batem de 28 de ani cu mainile in piept ca e democratie in Romania ! ... dar vad ... in orice domeniu ... cazuri , care pe vremea lui Ceausescu ... nu existau !

696253093853906
Ghita Florin  •  04 Decembrie 2017, 17:53

Vrea sa-i inchida ciocul,hahaha,el arunca *** in Burleanu si apoi se plange ca este dat in judecata,daca a spus lucruri adevarate nu are de ce sa-i fie frica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează