FOTBAL  »  NATIONALA  »  REGULĂ

Burleanu l-a convins și pe Contra! Selecționerul exultă: "Asta nu face decât să mă bucure" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 10:34

Cosmin Contra laudă și el regula U21, adusă în fotbalul din Liga 1 de Răzvan Burleanu. Selecționerul crede că fotbalul românesc are de câștigat de când echipele din primul eșalon sunt obligate să folosească permanent un fotbalist de sub 21 de ani. 

"Cu regula de U21 pe teren adevărul e că avem generaţii care vin din urmă mai bune. Avem generaţii care au rezultate extraordinare la nivel de juniori sau rezultate bune, ce n-am avut în anii anteriori şi asta e datorită acestei reguli de jucători U21.

Asta nu face decât să mă bucure pe mine ca antrenor al echipei naţionale pentru că avem tineri care joacă titulari în Divizia A, joacă meci de meci la echipe bune.

Sunt şi jucători care au plecat afară. Joacă în campionate puternice. Şi unii nu joacă, dar sunt alţii care joacă şi asta nu face decât să crească valoarea fotbalistului român.

Să crească poate şi valoarea echipei naţionale şi sperăm că pe viitor tot mai mulţi tineri să facă pasul spre fotbalul bun la echipe foarte bune unde să şi joace, să se impună", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

La Dinamo, Contra nu a pus pe primul plan promovarea tinerilor fotbaliști, mizând în strategia lui preponderent pe fotbaliști străini. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  25 Decembrie 2017, 13:51

Eheeei Gurita, daca citeai presa stiai ca aceasta regula nu e nimic deosebit. Deosebit e Slughita, care te invata meserie pe tine si pe ceilalti antrenori. Nu zic eu, zice autointitulatul cel mai tare jurnalist geto-dac. Fost taxator si calator pe mapamond, incl. Antarctica si Burkina Faso.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează