FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cea mai mare enigmă! Gică Popescu, situație incredibilă! De ce nu vorbește cu Iodănescu: "Se știe vinovat! Nici Hagi nu știa, i-am spus și nu m-a crezut!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 21:45

Gică Popescu a dat noi detalii despre cearta cu Anghel Iordănescu și a dezvăluit că motivul pentru care nu-și mai vorbesc nu e legat de faptul că acesta a mers lângă Răzvan Burleanu. 

"Nu m-am supărat pe Anghel Iordănescu pentru că s-a dus lângă actuala Federație. N-are nicio legătură. Domnul Iordănescu știe că e vinovat. Ne-am întâlnit la diferite evenimente și, dacă avea curaj, mă lua de mână. N-a făcut-o! Se știe vinovat, de asta n-a făcut-o.

Dânsul a spus motivul sportiv, care nu este adevărat. Nu de asta sunt supărat pe el. E celălalt motiv, pe care nici el nu l-a spus. La Didi Prodan la înmormântare de ce nu a venit lângă noi, cei 15 care eram acolo? De ce a stat la 100 de metri de noi? Niciodată nu l-am jignit. S-a supărat pentru că am zis că e o fantomă. Dar am spus pentru că nu mai e suflet, așa cum a fost.

Dacă voi avea vreodată ocazia să discut cu dânsul, probabil că o să-mi recunoască motivele.

Eu știu de ce a făcut anumite lucruri. Dar n-a venit niciodată să o zică. Dacă ar fi recunoscut, și-ar fi cerut scuze. Ok, asta e. Trecem peste, nu sunt un tip ranchiunos. Nici Hagi n-a știut. La un moment dat i-am spus. Nici el nu credea. Nu aveam nicio supărare că a stat cu Burleanu. Nu mă interesează! Episodul a apărut în timpul în care eram condamnat. Nu o să spun niciodată motivul. E o chestiune e între doi bărbați. Dacă vrea dânsul, să o spună el. Varianta adevărată, nu asta de suprafață. Care n-are nicio legătură cu sportul ...", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

Ce a spus Iordănescu: 

”Este o problemă pe care nu vreu să o dezbat în faţa camerelor de filmat. Vreau să am o discuţie bărbătească cu Gică Popescu. Eu consider că nu are dreptul să facă afirmaţiile pe care le-a făcut. El trebuie să ştie un lucru. Eu eram la Federaţie, adus de Mircea Sandu şi nu am fost adus de Burleanu.

Domnul Burleanu m-a găsit în Federaţie. Eu am intrat în echipa lui Gică Popescu, iar dacă Gică Popescu candida şi pierdea alegerile, a doua zi îmi luam bagajele şi plecam din Federaţie. Am rămas, nu să-l ajut pe Burleanu, ci fotbalul românesc.

Ăsta e doar aspectul sportiv, mai e un aspect în relaţia cu Gică Popescu pe care nu-l pot spune în faţa camerelor. Vreau s-o lămuresc direct, faţă în faţă cu el. Ceea ce regret este că Gică Popescu nu are nici dreptul să facă o astfel de afirmaţie la adresa mea şi nu are dreptul să mă ponegrească. Nu are dreptul! Atâta timp cât nu discută cu mine, să-mi spună în faţă ce are să-mi spună!”, a declarat Iordănescu la Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
121607972016467
Adam Adamescu  •  27 Martie 2018, 19:10

Gata cu bagabonteala Dn mei. La treaba suporterii au nervoie de voi

bazileon
bazileon  •  27 Martie 2018, 15:33
Postat de vlad007 pe 27 Martie 2018, 01:19

Orice s-ar spune, Anghel Iordanescu si Gheorghe Gica Popescu sunt nume de referinta, intotdeauna in top 10 ca jucatori si performante sportive, iar Puiu si ca antrenor la echipa nationala mai ales pentru performanta din America in 1994, la care Gica a contribuit din plin in teren ca si capitan de echipa. Ce au ei de impartit si discutat personal este o problema care le apartine si trebuie sa si-o rezolve direct si discret. In plan fotbalistic, ar fi mare pacat sa ramana certati aiurea, indiferent de alegeri, gasca lui Burleanu, nasul Mircea Sandu. Viitorul fotbalului romanesc depinde acum de Ionut Lupescu in fruntea FRF. Dupa alegeri, daca scapam de Burleanu, atunci fortele trebuie sa se uneasca pentru a readuce fotbalul romanesc pe un loc superior cu demnitate si valoare, asa cum a fost si Generatia de Aur si cu permisiunea D-voastra si Generatia Mexico 1970, nu degeaba il mai cheama si Angelo pe fiul marelui fundas central Nicolae Lupescu! Sa comparam echipele: Romania 1994 Prunea - D. Petrescu Belodedici Prodan Selymess - Gh. Popescu Lupescu D. Munteanu (Panduru) Hagi - I. Dumitrescu Raducioiu vs. Romania 2018 Tatarusanu - Benzar Sapunaru D. Grigore Bancu - Pintilii R. Marin - Deac (Chipciu) Budescu N. Stanciu (Mitrita) - Tucudean (Keseru). Hai Romania! Suedia ramane o echipa redutabila, calificata la CM Rusia 2018 prin eliminarea Italiei la Milano. Ce va fi la Craiova? Avem o revansa de luat. I-am batut la Stockholm in 1983 (pasa lunga Stefanescu, cursa Camataru si gol)!

Iordanescu in top 10? La romante.

bazileon
bazileon  •  27 Martie 2018, 15:31

Cred ca d-au indatorat ptea mult mutual.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează