FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-0

Chiricheș se concentrează asupra lucrurilor pozitive: "Nu primim gol"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 23:50

 Vlad Chiricheș cere răbdare din partea fanilor și le transmite acestora că va încerca, alături de colegii săi din națională, să le ofere calificarea la Euro 2016.

"Această remiză, 0-0 cu Grecia, nu e ce ne doream, dar asta este. Trebuie să luptăm pînă la capăt, să scoatem maximum de puncte din următoarele meciuri.

Și noi sîntem dezamăgiți că nu am reușit mai mult. Și la Budapesta ar fi fost, nu știu, normal să cîștigăm. Am controlat ambele partide, dar nu am reușit să înscriem. Cred că e o chestiune de moment, cred că o să trecem peste și o să marcăm. Sperăm să trecem peste acest moment. Nu știu dacă e un blocaj, e o chestiune de moment.

Un lucru pozitiv e că nici nu primim gol. E plăcut că am reușit să fac un cuplu bun cu Dragoș în apărare.

Pentru mine, naționala a fost un ajutor, de fiecare dată am venit, am jucat, cred că am făcut-o bine, asta m-a ajutat să trec peste o perioadă mai puțin bună", a spus Chiricheș la Digisport.

România are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri, cu Finlanda și Insulele Feroe pentru a se califica la Euro 2016!

 PROGRAM

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  08 Septembrie 2015, 05:54

Ba nu avem rabdare. Sunteti niste cizme carpacite, fottbalsiti inventati de presa scrisa, care nu aveti ce cauta la europene, oricum ne faceti numai de ras oriunde mergeti. Nu sunteti decat niste manelisti dde duzina cu fitze, in schimb la fotbal, zero barat.

lucianfocus
lucianfocus  •  08 Septembrie 2015, 01:17

Asta e un fel de Lucian Bute :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează