FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Chivu nu se răzgîndeşte, Piţi s-a resemnat: ”Nu mai revin!”

Piţurcă îşi face planurile pentru CM 2014 fără Chivu
Piţurcă îşi face planurile pentru CM 2014 fără Chivu

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 23:02

Fostul căpitan al ”tricolorilor” l-a anunţat pe selecţioner, la Dolce Sport, că n-are rost să mai încerce să-l convingă să se întoarcă la ”naţională” pentru preliminariile CM 2014


Cristi Chivu i-a risipit orice speranţă lui Victor Piţurcă. "Am fost destul de explicit în scrisoarea deschisă pe care am trimis-o tuturor. Nu revin şi cu asta închei!", a declarat categoric fostul căpitan, luni seară, la emisiunea Minutul 91, de la Dolce Sport.

Selecţionerul s-a resemnat. Avea de gînd să meargă la Milano în preajma Sărbătorilor de iarnă să-l determine pe Chivu să revină la "naţională" pentru preliminariile CM 2014, dar poziţia fermă a fostului căpitan l-a descumpănit. "Dacă el a zis asta, n-am ce face!", s-a confesat Piţurcă apropiaţilor săi.

Chivu s-a retras de la "naţională" în urmă cu 5 luni, anunţînd într-o scrisoare deschisă trimisă Federaţiei: "Cariera de jucător sub steagul României a luat sfîrşit!".

75 de selecţii, 3 goluri şi 50 de banderole de căpitan a strîns Chivu în cei 12 ani în care a evoluat pentru "naţionala" României (1999-2010)

"E un moment dureros. Trebuie să fie pregătită următoarea campanie, va fi o grupă mult mai grea decît cea pentru Euro 2012. Încercăm să construim ceva, putem să ne calificăm la Mondiale"
Cristi Chivu, fundaş Inter Milano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
silviu77
silviu77  •  19 Octombrie 2011, 08:43

Speram cu toti sa mori de cancer jigodie ce esti! Vedeta mare ce sa spunem nu mai vine are altele mai importante. Cine e maimutotiul asta prefacut de se roaga lumea de el? Sa te ia dracu baa milogule prefacut! Astept cu nerabdare momentul cand toti suporterii nationalei o sa se bucure de o lovitura pe care o sa o primesti in capul ala sec. Speram cu toti sa iti fie fatala bai lingaule!!! Sa nu mergi singur prin bucuresti nu e bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează