FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

VIDEO „Avem o echipă cu valoare care cu siguranță poate merge la Euro” » Concluziile lui Alexandru Cicâldău, după 2-0 cu Kosovo

Articol de , , - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 10:33 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 11:06

România a învins Kosovo, scor 2-0, și păstrează poziția secundă în grupa I preliminară pentru EURO 2024. Golurile izbăvitoare au venit târziu, de la Stanciu și Mihăilă. La finalul jocului, Alexandru Cicâldău (26 de ani) a vorbit despre „dubla” cu Israel și Kosovo, dar și despre ce urmează pentru prima reprezentativă.

  • România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare).

„Cel mai important este că am reușit să câștigăm acest meci și suntem pe a doua poziție a clasamentului. Simțeam că o să vină golul pentru că am dominat meciul din primul minut. Chiar dacă au avut ocaziile lor, noi am meritat să câștigăm. 

Edi Iordănescu, speriat de incidentele de pe Arena Națională: „Să ratezi o calificare la «masa verde» e păcat”
România - Kosovo
Edi Iordănescu, speriat de incidentele de pe Arena Națională: „Să ratezi o calificare la «masa verde» e păcat”

Adversarii au încercat să ne provoace mai ales că eram într-un moment mai bun și jucam mai bine decât ei. Suntem mulțumiți că am luat cele trei puncte, ăsta era obiectivul nostru”, spune Cicâldău.

Întrebat despre incidentele din tribună provocate de ultrașii români, Cicâldău spune că nu s-a temut că vom pierde meciul la „masa verde”: „Nu mă pricep la regulament, dar ni s-au spus că n-au cum să oprească meciul din prima. Știam că o să revenim pe teren, știam ce aveam de făcut.

Urmează suspendări de la UEFA?

„Tricolorii” sunt de părere că vom suferi dacă vom juca următoarele meciuri de pe teren propriu fără spectatori: „Va conta foarte mult dacă vom juca fără spectatori următoarele meciuri, ținând cont de numărul de fani care au venit să ne susțină. Cred cu tărie că sunt un factor foarte important în a ne califica la Euro”, a spus Cicâldău.

Într-o lună de zile, „tricolorii” se vor reuni din nou la București, de această dată pentru meciurile cu Andorra și Belarus. „Cele șase puncte sunt obligatorii la următoarea convocare. Trebuie să analizăm ce-am făcut bine, dar și mai puțin bine. Avem o echipă și o națională cu valoare care cu siguranță poate merge la Euro”, a mai declarat Cicâldău.

Nu citesc presa, criticile au și ele rostul lor. Trebuie analizate și ele. Nu le bag în seamă, dar când echipa are un rezultat mai puțin bun criticile apar.

- Alexandru Cicâldău, mijlocaș România

Citește și:

Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan
Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  13 Septembrie 2023, 15:06

Nu au afișat cuvinte care sa denigreze naționalitatea jucatorilor albanezo-„kosovari”!Au afișat doar cuvinte care contestau independența țarii pe care o reprezentau jucatorii aia și implicit dreptul lor de a juca in competiții interțari!Oricum ai interpreta-o, e doar o opinie...politica!Daca suporterii aia ar fi afișat-de ex.- bannere anti Rusia ar fi fost„incriminați”?!Pe pariu ca nu?!

varanga53
varanga53  •  13 Septembrie 2023, 14:13

Sigur , "Valoarea mea , valoarea mea" !!!! Niste manelisti de doi lei !

cineva90
cineva90  •  13 Septembrie 2023, 13:19

Are dreptate Cicaldau avem o echipa cu valoare CAND JOACA CU UN OM IN PLUS Argument: anul acesta: echipa cu trei antrenori joaca cu om in plus 30 min si adversarii au avut o bara deci era sa ia bataie Daca vom juca meciurile cu elvetia si israel cu un om in plus sunt sanse sa le castigam si sa ne calificam Poate ar fi bine ca sa facem golaveraj sa jucam cu un om in plus si cu belarus si andora....desi....nu se stie niciodata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează