FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Ciprian Marica, o nouă replică pentru Denis Alibec: „Știu cine e și ce poate!” + Dor de echipa națională: „Mi-aș dori enorm să revin”

Ciprian Marica +49   FOTO
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 19:44 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 20:31

Fostul internațional Ciprian Marica, 34 de ani, a criticat jocul prestat de echipa națională a României cu Irlanda de Nord (1-1), primind replici acide din partea lui Denis Alibec (29) și Alex Maxim (30).

Enervat de comentariile lui Marica, Alibec a izbucnit: „Să vină el să joace!”. Replica lui Ciprian nu s-a lăsat așteptată prea mult. Acesta a vrut să detensioneze situația și a adus completări declarațiilor sale de aseară, ținând să menționeze că nu a dorit să ironizeze fotbaliștii echipei naționale.

„Nu era ironie. De fiecare dată am încercat să comentez ceea ce văd. E ingrată poziţia când trebuie să comentezi un joc slab al echipei naţionale. Înţeleg frustrarea din sânul echipei naţionale pentru că am trăit şi eu asta. Totodată, nu putem să minţim oamenii şi să le spunem altceva decât vedem. Nu pot să mint oamenii şi să spun altceva decât văd. Ştiu cine e Alibec şi ştiu ce poate. Nu m-a surprins reacţia lui”, a declarat Marica pentru AntenaSport.

Marica: „Noua generație ar trebui să fie mai cumpătată”

De asemenea, fostul atacant a dezvăluit faptul că și-ar dori enorm să mai poată evolua pentru echipa națională. El s-a retras însă acum 4 ani, din cauza accidentărilor suferite pe final de carieră.

„Mi-aş fi dorit enorm să revin şi să joc încă o dată pentru echipa naţională, să pot trăi emoţiile şi plăcerea. Din păcate, cele 4 operaţii de la picior nu îmi mai dau voie să fac acest lucru. Au şansa nişte băieţi care ar trebui să arate mai mult în teren şi mai puţin în afara lui. Consider că noua generaţie ar trebuie să fie mai cumpătată, mai echilibrată şi mai ambiţioasă în teren”, a spus acesta.

Fiecare e liber să spună ce dorește. Nu ține de noi ceea ce vorbesc cei din exterior. La televizor, probabil, fotbalul este mult mai simplu. Nu cred că ar trebui să ne concentrăm prea mult pe afirmații de genul acesta, pentru că avem nevoie ca toată lumea din jurul echipei, atât noi, cât și cei care doresc binele naționalei, să vorbească pozitiv, să ajute. Să lăsăm ironiile acestea pentru că, personal, nu cred că ne ajută cu nimic 
- Alex Maxim, despre declarațiile lui Ciprian Marica

VIDEO. Austria - România, match preview

Mai multe știri despre echipa națională:

Marica spune NU jucătorilor naturalizați la națională: „De ce mai avem reguli U21? Doar dacă e Messi”

Primăria București reacționează după imaginile dezolante cu gazonul Arenei Naționale: „Guvernul să facă URGENT asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
1065808933555529
Andrei Preda  •  06 Septembrie 2020, 14:29
Postat de Andrei Preda pe 06 Septembrie 2020, 14:21

Pai daca pot comenta meciuri unii ca miro(mica) si foanfa aia de colega a lui veniti de la septica atunci cum sa nu fie calificat un jucator ca marica sa comenteze ...? Ganditi un pic macar !

La cratita cu miro(mică) si cu foamfa aia suficientă si obraznica ! Comentatorii ar trebui votati de telespectatori macar o data pe an ! La sub 60% aut si altu !

1065808933555529
Andrei Preda  •  06 Septembrie 2020, 14:23
Postat de eccepop pe 05 Septembrie 2020, 22:34

Nu-i de mirare că o persoană de teapa acestui ins, doct în arta de a nu rata nicio ocazie de-a mai da-o o dată în bară și umplută de ridicol din tălpi până-n creștet și retur, are obrazul să iasă în spațiul public cu sentințe și ifose de ochi avizat. Citat: ”Nu pot să mint oamenii şi să spun altceva decât văd”. Cu alte cuvinte, lumea s-a uitat la meci orbește, din inerție și obișnuință, nedeslușind o iotă din misterul celor petrecute pe teren. Noroc că, hodoronc-tronc, apare ipochimenul să ne scoată din bezna neînțelegerii.

Pai daca pot comenta meciuri unii ca miro(mica) si foanfa aia de colega a lui veniti de la septica atunci cum sa nu fie calificat un jucator ca marica sa comenteze ...? Ganditi un pic macar !

1065808933555529
Andrei Preda  •  06 Septembrie 2020, 14:21

Pai daca pot comenta meciuri unii ca miro(mica) si foanfa aia de colega a lui veniti de la septica atunci cum sa nu fie calificat un jucator ca marica sa comenteze ...? Ganditi un pic macar !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează