FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRONIE

VIDEO Marica îl ironizează pe Burleanu și avertizează în privința selecționerului Dan Petrescu: „Ștergem cu buretele tot ce a făcut Rădoi”

Ciprian Marica (36 de ani), acționar al Farului, a vorbit despre negocierile dintre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și Federația Română de Fotbal. „Bursucul” trebuie să-i ofere un răspuns final lui Burleanu pe 20 decembrie.
Ciprian Marica (36 de ani), acționar al Farului, a vorbit despre negocierile dintre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și Federația Română de Fotbal. „Bursucul” trebuie să-i ofere un răspuns final lui Burleanu pe 20 decembrie.

Articol de , - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 17:17 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 18:35

Ciprian Marica (36 de ani), acționar minoritar al Farului, a vorbit despre negocierile dintre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și Federația Română de Fotbal. „Bursucul” trebuie să-i ofere un răspuns final lui Burleanu pe 20 decembrie.

  • Joi, 16 decembrie, începând cu ora 20:30, CFR Cluj joacă cu Farul în deplasare, în etapa #20 din Liga 1.

Într-o notă ironică, Marica a comentat posibila schimbare de la echipa națională, dacă Dan Petrescu va deveni noul selecționer. De asemenea, partenerul lui Hagi de la Farul nu s-a ferit să-l „înțepe” pe Răzvan Burleanu, cel care l-a ofertat inițial pe Hagi.

Orlando Nicoară, șeful companiei deținătoare a drepturilor TV, îi bate obrazul lui Dan Petrescu, după ce antrenorul atacase programările: „Suntem luați la mișto!”
FARUL - CFR CLUJ
Orlando Nicoară, șeful companiei deținătoare a drepturilor TV, îi bate obrazul lui Dan Petrescu, după ce antrenorul atacase programările: „Suntem luați la mișto!”

VIDEO. Ciprian Marica: „Dacă vine Petrescu, ștergem tot cu buretele”

„Rădoi spunea după mandatul lui că așteaptă un antrenor care să continue munca sa. Dacă vine Dan Petrescu, ștergem tot cu buretele, pentru că Dan e un alt tip de antrenor, are altă filosofie, altă mentalitate. Petrescu joacă la rezultat, e diferit față de Mirel”, a declarat azi Marica.

Marica l-a avut în vizor și pe Burleanu: „A «reușit» atâtea la Federația Română de Fotbal încât sper ca de această dată să îi și iasă”. 

Fostul atacant de la Stuttgart, Dinamo sau FCSB a adus aminte și de relațiile dintre FRF și CFR Cluj, următoarea adversară din campionat a Farului: „Ținând cont de relația bună dintre CFR și Federație, mă aștept să fie Dan Petrescu selecționer, nu m-ar mira deloc”.

Întrebat despre posibilele întâlniri de fațadă cu Hagi și Răzvan Lucescu, Marica a răspuns: „Eu cred că lui Burleanu i-a ieșit mai bine decât spera”.

Cred că Dan Petrescu ar fi cea mai bună variantă. Înțeleg că mai sunt unele detalii acolo, niște virgule, să vedem. Până la urmă, să nu ne grăbim, cine știe, poate virgulele astea fac diferența. Oricum, sper ca de această dată Comisia Tehnică, că președintele nu își asumă, să fie mai inspirată în alegerea selecționerului
Ciprian Marica, acționar Farul

CFR va slăbi puțin. Cu Dan Petrescu la cârmă, CFR avea garantat titlul. E o decizie grea pentru Dan Petrescu, nu e ușor să alegi echipa națională astăzi, ținând cont de circumstanțe, așteptări, că totuși avem atâția ani de când nu ne-am mai calificat la un Mondial sau la un European. Dar cu siguranță că pentru FRF ar fi cea mai bună soluție
Ciprian Marica, acționar Farul

Ciprian Marica, acționar Farul: „Parcă VAR-ul e de pe altă planetă!”

Marica e indignat de faptul că fotbalul din România nu beneficiază nici acum de arbitrajul video. Burleanu a dat ieri garanții că la Supercupa României din iunie 2022 va fi disponibil sistemul.

„Ne ia doi ani să implementăm VAR în România, după ce Panama și Paraguay au deja VAR, la fel ca Liga a 2-a din Ucraina. Lucrurile se întâmplă ca de obicei în România, la întâmplare. Suntem ultimii, ne-am obișnuit. 

Doamne, Dumnezeule!, atâta nebunie pe tema asta, ne chinuim să implementăm VAR-ul, parcă e ceva de pe altă planetă. 

Poate nu se vrea la noi. Acum, orice greșeală de arbitraj e greșeală. Pe vremea lui Mircea Sandu, era furt, acum nu mai e. Mi-au spus alții că 72% dintre meciurile de Liga 1 sunt decise de greșeli de arbitraj. Nu-i spune nimic acest procentaj lui Burleanu? Sau lui Vassaras? Chiar așa? E greu de crezut. De mult am dubii despre aceste greșeli ale arbitrilor. Nu mai sunt greșeli când erorile influențează campioana, cine retrogradează. Trebuie făcut ceva”, a mai spus Marica.

VIDEO. Ciprian Marica, despre școala de fotbal a lui Marius Niculae: „Mă bucur că pot contribui și eu”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Rednic i-a luat prin surprindere pe jurnaliști la conferința de presă: „Am o dilemă: de ce a făcut Edi Iordănescu asta?”

Protest în Liga 1! Ce au făcut jucătorii după fluierul de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dodo001
dodo001  •  17 Decembrie 2021, 16:27

Lui Marica îi vorbește gura fără el. Ce a facut bun Rădoi? A avut sansa unor baraje la Campionatul European, a incheiat o campanie pentru Mondial, destul de rușinos. Ce sa mai faca Rădoi? Ce a facut nu a facut bine, au spus-o multi oameni de fotbal. Acum s-a trezit Marica! Buna dimineata Marica!

126274606358117
Tony Bryder  •  16 Decembrie 2021, 08:48

Marica e prieten foarte bun cu Mutu vrea sa ne bage fortat un anonim la nationala rusine Marica INTERZIS SA NE BATEM JOC DE NATIONALA

1461177693935533
Sorin Gane  •  16 Decembrie 2021, 07:21

PAI CHIAR ASTA TREBUIE SA FACEM - STERGEM CU BURETELE TOTUL SI O LUAM DE LA ZERO - CIT S-A FACUT PINA ACUM - ZERO

Vezi toate comentariile (10)
Comentează