FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

VIDEO Rednic i-a luat prin surprindere pe jurnaliști la conferința de presă: „Am o dilemă: de ce a făcut Edi Iordănescu asta?”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 13:22 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 14:19

La finalul conferinței de presă în care a vorbit despre situația lui Deian Sorescu și curățenia din lotul lui Dinamo, Mircea Rednic (59 de ani) s-a întrebat de ce a ales Edi Iordănescu (43) să plece de la FCSB fără să fie despăgubit.

Antrenorul „câinilor roșii” este confuz cu privire la despărțirea dintre Edi Iordănescu și FCSB. Ruptura dintre antrenor și clubul patronat de Gigi Becali s-a petrecut în urmă cu fix o lună.

Gigi Becali așteaptă un semn pentru transfer: „Dacă mă sună, imediat spun da!” + jucătorul care l-a impresionat: „Încă îl studiez, apoi fac ofertă”
FCSB
Gigi Becali așteaptă un semn pentru transfer: „Dacă mă sună, imediat spun da!” + jucătorul care l-a impresionat: „Încă îl studiez, apoi fac ofertă”

Sub presiunea patronului, Edi Iordănescu a preferat să plece fără a fi despăgubit, deși contractul său prevedea o clauză de reziliere unilaterală în valoare de 500.000 de euro. Antrenorul ar fi putut solicita banii respectivi și dacă Gigi Becali intervenea peste el la echipă, ceea ce latifundiarul începuse să facă. Chiar și așa, a plecat fără să solicite respectiva sumă.

Mircea Rednic, la conferința de presă: „Am o dilemă: de ce a renunțat Edi așa ușor la contract?”

După ce s-a ridicat de la masa de conferințe, în timp ce se îmbrăca, Rednic le-a spus jurnaliștilor prezenți în sală: „Am o dilemă. De ce a renunțat Edi așa ușor la contractul lui? Prea ușor a renunțat la banii pe care trebuia să-i ia!

Tot înainte să părăsească sala, a comentat și situația băncii tehnice a primei reprezentative: „Pentru națională sunt două posibilități: Dan Petrescu și Edi Iordănescu”.

Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021 și, în ciuda faptului că avea contract până la finalul sezonului, a plecat la jumătatea lui noiembrie. Iordănescu a bifat pe banca roș-albaștrilor 11 partide: 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere. 

El era remunerat cu un salariu de 15.000 de euro pe lună și avea o clauză de reziliere a contractului în valoare de 500.000 de euro.

Klopp, Mircea Lucescu, Mourinho dacă vin la FCSB, Gigi face la fel. De ce ne păcălim că vine Edițu și de mâine se schimbă Gigi? Are 60 și ceva de ani. Destui, nu-l mai schimbă nimeni pe Gigi Becali. Nu în bine. 

Măcar dă-i o lecție! Dacă nici tu nu o faci, deși ai putea, fiind sprijinit de acte, cine să o facă? Andronache? Măcar tu ești Edi Iordănescu, băiatul lui tata. Ți-e frică? Ce se poate întâmpla? Îi iei banii fraierului dacă tot l-ai păcălit să semneze actul ăla.

- Adrian Florea, jurnalist Gazeta Sporturilor, la GSP Live 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Rednic îl trimite în tribune! A plâns pentru Dinamo, a început sezonul ca titular, acum devine spectator

Pe ce stadion vrea să joace FCSB în 2022: „Nu trebuie făcute mizerii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
robotzel
robotzel  •  16 Decembrie 2021, 20:40

Redmic tu mai bine a trenezi și după aia vezi ce se întâmplă pe la alte case. Pentru moment nu îți iese cu antrenoratul.

4469198289774181
Marius Ilie  •  16 Decembrie 2021, 17:16

A renunțat ca l_a învățat Cascheta ,îl vrea antrenor la națională.Baiatul cu ,,principii" a cam plecat cu scandal oriunde a antrenat.

elgabri
elgabri  •  16 Decembrie 2021, 13:27

Dinamo nu joaca nimic si strambul are dileme ;))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează