FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Concluziile lui Panduru după 0-0 cu Kazahstan: "Arbitrul a arătat din primul minut asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 09:31

Basarab Panduru a analizat remiza României cu Kazahstan, scor 0-0. A criticat și el maniera în care s-a arbitrat acest meci, dar i-a taxat și pe tricolori pentru evoluția din repriza secundă. 

"Nu cred că trebuia să se dea voie să se joace meciul pe un asemenea teren. Arbitrul, practic din primul minut, a arătat că nu dă nimic, că nu vede nimic, că le da posibilitatea să între cum vor, ba cu talpa, ba cu cotul.

Din primele minute ţi-ai dat seama că nu ai nici o şansă la duelurile unu la unu. Prima repriză nu a fost rea. Am încercat, am avut câteva ocazii. Repriză secundă a fost slabă, dominată de ei, chiar dacă nu au avut deloc ocazii.

Până la urmă ne-am îndeplinit misiunea, să scoatem un rezultat de egalitate. Schimbarea cu Enache mi s-a părut că a fost făcută că să nu pierdem meciul", a spus Panduru la Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Octombrie 2016, 18:05

De aceasta data Panduru are un comentariu corect.In acele conditii doar cu un pic de noroc se putea mai mult.

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Octombrie 2016, 14:51

Daum e depasit o lae sau poate astora pricieputi va place fotbalui lui nea Puiu sau Piturca de vedeam o ocazie la 2 mecuri? Hai sa fim seriosi cu putin noroc si concentrare aveam acum 9p si ce il mai aplaudati PE NEAMT ...pentru acelasi joc

torque07
torque07  •  12 Octombrie 2016, 13:59
Postat de tihi pe 12 Octombrie 2016, 11:23

Arbitrajul a fost tipic romanesc.In rest,am jucat foarte prost condusi de un antrenor depasit de situatie!In cea ce priveste terenul:asemenea terenuri proaste gasesti la noi cam peste tot.A fost acceptat de UEFA,deci totul a fost in ordine.Terenul a fost aceasi pentru ambele echipe.Rezultatul a fost echitabil,dar pentru noi inseamna iesirea din calificari!

Arbitrajul a fost de nota 5. Avand in vedere stilul de joc al cazacilor trebuia tinut mai din frau de la inceput. Daum a luat cei mai in forma jucatori romani si am jucat fotbal, am incercat sa atacam. Insa cu anonimii nostrii impotriva unei echipe care joaca cu 5 fundasi si 3 mijlocasi in fata apararii nu prea ai ce sa faci. Scorul este ok. Nu cred ca Muntenegru o sa ia 3 puncte acolo. Teren sintetic, pe care totusi se poate juca in Romania e doar la Chiajna si ATAT. Terenul a fost pentru ambele echipe, insa este o diferenta. Ei joaca in fiecare saptamana pe terenul ala sintetic nenorocit. Calificarea este inca in joc. Polonia a facut 2-2 cu kazacii, si aproape au facut egal cu Armenia acasa. Danezii s-au incurcat cu Muntenegru. Noi egal cu Muntenegru. Nu e pierdut nimic. Nici daca Polonia si muntenegru aveau cate 9 puncte nu era inchisa calificarea. keep calm si hai Romania!!! Atatea mofturi si aere cand jucam cu fotbalisti din liga bergembier si parva liga..lasati nasul mai jos..atata va c**+ti pe voi parca am avea numai staruri in echipa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează