FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA, SÂMBĂTĂ, 21:45

Contra îi cere lui Rotariu să se transfere: "Acolo va fi un pas înainte" » De ce nu l-a convocat

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 19:17

Cosmin Contra, selecționerul României, a explicat de ce nu l-a convocat pe Dorin Rotariu, 23 de ani, și i-a spus atacantului de la AZ Alkmaar, dorit de FCSB și Dinamo, să se transfere la o echipă la care să joace.

"Nu l-am convocat pentru că nu a jucat în ultima vreme. Mie îmi place foarte mult, dar din păcate nu prea a jucat. Îmi doresc să-l văd la o echipă unde să joace meci de meci. Este talentat, tânăr, cu un potenţial enorm.

Anul trecut a avut continuitate la Mouscron şi s-a văzut că dacă are parte de încrederea antrenorului, dă goluri foarte multe și assist-uri. E un jucător complet. Dar anul acesta n-a făcut cea mai bună alegere. Aşa că sper ca în iarnă să-şi găsească o echipă la care să joace, indiferent dacă va fi din România sau din străinătate. Dacă va veni în România, cred că va fi un pas înainte. Va fi un pas înapoi sau pe loc dacă va rămâne acolo şi nu va juca", a declarat Cosmin Contra la conferința de presă de dinaintea meciului cu Lituania, de sâmbătă, potrivit TV Digi Sport.

  • România va juca sâmbătă, 17 noiembrie, cu Lituania, și marți, 20 noiembrie, cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Ambele meciuri vor începe de la ora 21:45 și vor fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Dorin Rotariu are un mesaj clar după ce FCSB și Dinamo au început lupta pentru a-l transfera

9meciuri și un gol are Rotariu la AZ Alkmaar, acolo unde este împrumutat de Club Brugge

CLASAMENTUL GRUPEI:

1.Serbia 4 5-2 8p
2.Muntenegru 4 6-3 7p
3.ROMÂNIA 4 4-3 6p
4.Lituania 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Noiembrie 2018, 14:06

A inceput si asta ca "tata Puiu" cu Budescu!E constient ca e selectioner prin bunavointa lui Becali,care deja "i-a aratat pisica"cu Hagi selectioner!Rezerva Dan Petrescu!

237857943466621
Edy Barbu  •  17 Noiembrie 2018, 09:35

numai ca nu i-a zis vino la fctb si te selectionez.este si impresar nu numai vopsitor si spalator de jucatori pentru becali si hagi..Asta-i principalul motiv pentru care este mai bun ca daum ca la fotbal este la fel sau chiar mai rau ca daum.Si daca tot sintem praf la fotbal macar sa mai scoatem un ban gramada din vopsit si spalat. Sa creasca bugetul lui becali si hagi.macar atit

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  17 Noiembrie 2018, 09:04

*** *** *** de ***.ai luat toți jucătorii de la steaua la națională chiar dacă nu jucau la echipele lor deloc te-ai găsit cu Rotariu sa faci pe deșteptul. B.l.***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează