FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA » VIDEO + FOTO Duel între echipele imigranților români în liga regională din Madrid » Mesaj pentru jucătorii lui Contra: „Și-au bătut joc de noi”

Articol de , - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 16:11

În orășelul Arganda del Rey, aflat la 30 de kilometri de Madrid, trăiesc aproximativ 10.000 de români. O parte dintre ei și-a făcut echipe de fotbal și participă în liga regională. 

GSP a asistat la meciul jucat azi între două echipe de români, Dor Român și Motorena Rent a Car, 0-2.  Fotbaliștii celor două echipe au vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre comunitatea de români din Madrid și despre meciurile pe care le joacă.

„Suntem de patru ani împreună. Am câștigat liga trei ani la rând. Mergem bine. Vrem mereu să câștigăm și să fim primi în clasament. Unii au plecat pentru că nu au plecat pentru că nu puneau suflet. Avem un «Shevchenko» și un «Gabi Balint» în echipă”, a declarat căpitanul echipei Dor Român, Darius Peter.

Dezamăgiți de echipa națională: „Dezinteres total! Și-au bătut joc”

Românii au vorbit și despre duelul dintre România și Suedia, criticând jocul atitudinea „tricolorilor”.

„Eu zic că nu Contra e de vină. Jucătorii nu suferă pentru tricou, nu-i văd motivați. La meciul cu Suedia eram nervos. Jucătorii și-au bătut joc de o țară întreagă. Ne facem de râs. Nu-i interesează”, a adăugat căpitanul Peter.

Clasament Grupa F

Match Preview Spania - România

CITEȘTE ȘI:

Spania trebuie să ne bată pentru a-și atinge obiectivul! Și un punct ne-ar fi fost aproape imposibil

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează