FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR, GSP.RO

Corespondență GSP din Podgorica » Echipa de start a României în Muntenegru: 3 schimbări față de meciul cu Armenia, Maxim iertat și titularizat

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 09:00

După ce și-a cerut scuze față de suporterii români, Alex Maxim, omul victoriei în meciul cu Armenia (1-0), va juca, azi, în Muntenegru, în locul lui Băluță. 

Ieșirea necontrolată avută de Alex Maxim n-a fost taxată prea aspru de Christoph Daum. Deși, într-un sondaj postat pe GSP.ro, nu mai puțin de 63% dintre respondenți au ales că jucătorul lui Mainz ar trebui pedepsit, selecționerul neamț se gândește să îl folosească azi în locul lui Băluță. "El este un fotbalist emotiv, care se aprinde, nu trebuie judecat", a spus Daum după ce a fost întrebat, la conferința de presă, ce s-ar fi întâmplat dacă Maxim ar fi făcut gestul său în fața fanilor nemți. "Sunt prea mulți de dacă în întrebarea asta!", a completat neamțul.

Două soluții la închidere

O altă schimbare importantă va fi la nivelul închizătorilor, unde lipsește suspendatul Pintilii.

  • Cea mai probabilă soluție ar fi Nicolae Stanciu, fotbalist care a jucat și-n meciul cu Armenia mai retras în unele momente, chiar în linie cu jucătorul FCSB-ului;
  • Trecerea lui Chiricheș în linia mediană. Puțin probabilă, deoarece România ar urma să alineze o pereche de stoperi în premieră, Găman - Toșca sau Moți - Toșca.

Adi Popa cu Chipciu

Ultima înlocuire ar fi prima schimbare din meciul cu Armenia. Nemulțumit de Chipciu, Christoph Daum se gândește să-l introducă din primul minut pe Adi Popa. Ar fi mai multe motive, printre care viteza fotbalistului lui Reading, "tricolorii" urmând să joace, probabil, pe contraatac la Podgorica.

În rest, echipa ar rămâne cea din partida câștigată în prelungiri cu penultimul loc din grupă.

clipboard01

"Alex Maxim și-a dat seama că a greșit și a reacționat corect cerându-și scuze"Vlad Chiricheș, căpitan România

3 goluri în 28 de selecții are Alex Maxim: România a învins mereu la zero când acesta a marcat

9 minute  a jucat Maxim în aceste preliminarii, toate în finalul partidei cu Armenia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  04 Septembrie 2017, 21:18

Iertat?pentru ce???Trebuia ...decorat pentru ca a dat golul si pentru ca i-a *** care l-au injurat inainte de a intra pe teren!***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  04 Septembrie 2017, 18:28

DAUM PLEACA DE LA NATIONALA FARA SA INTELEAGA NIMIC ....!!!!!! SINGURELE LUI SUCCESE FIIND DOAR TRASFERURILE LUI TOSCA , RAZVAN MARIN , CHIPCIU , STANCIU SI ROTARIU ....!!!!!ACUM INCEARCA SI CU GANEA ....!!!!!!!! A FACUT FOARTE MULT RAU ECHIPEI NATIONALE IAR ACUM CERSESTE UN NOU CONTRACT ....!!!!!! INCREDIBIL CAT TUPEU ......!!!!!!!!

dansy
dansy  •  04 Septembrie 2017, 18:22
Postat de sibelius pe 04 Septembrie 2017, 16:53

L-am vazut pe Ivan cu Armenia. Pase la portarul advers, mingi pierdute si un cartonas galben. Puteam juca si in 10 ca tot aia era.

Habar nu ai de fotbal.Esti oier si atat!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează