FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cornel Dinu, luat în calcul pentru un post la Federație: "De ce nu?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 11:09

Mihai Stoichiță, președintele Comsiei Tehnice a FRF, susține că o variantă pentru organismul pe care îl conduce ar fi fost Cornel Dinu, însă fostul tehnician nu este un suporter al actualei conduceri federale.

Stoichiță a adăugat că va avea o întâlnire cu Cornel Dinu, în contextul scandalului pe care acesta îl are cu selecționerul Cosmin Contra. Cei doi au fost implicați în mai multe schimburi dure de replici.

"O să merg să mă întâlnesc cu Cornel Dinu. Ar fi putut fi membru în Comisia Tehnică, de ce nu? Dar face parte din alt grup, nu din cel care aprobă măsurile luate de Federație", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

După o serie de atacuri în care Cornel Dinu l-a găsit vinovat pentru situația de la Dinamo, Cosmin Contra a răbufnitu la adresa legendei "câinilor" în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru GSP

Citește și: Cornel Dinu ripostează după ultimele declarații ale lui Contra și lansează un atac incredibil: "A lovit un jucător cu ceva contondent în tâmplă. E un primitiv coleric!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  07 Noiembrie 2017, 17:25

Pe ce post? Responsabil cu "reactiile acide" la selectionerul Contra?Ar fi culmea !

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Noiembrie 2017, 16:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează