FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Cosmin Contra, descris înaintea debutului la națională: "Cred că așa va face și acum"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 20:12

Dan Alexa a vorbit despre Cosmin Contra, care azi debutează ca selecționer al naționalei României. Foști colegi la Timișoara, Alexa îl descrie pe Contra, pe care îl admiră foarte mult. 

"Eu îl cunosc. Practic prima lui echipă antrenată a fost Timişoara. Eram pe teren. Îmi aduc şi acum aminte meciul şi totuşi într-un timp scurt a ajuns selecţioner. E meritul doar al lui, mă bucur pentru el.

În primul rând era un lider în vestiar. Era un nume fantastic. Îl respectam pentru felul lui de a fi şi momentul de care îmi aduc aminte când l-a pus antrenor a avut si sprijinul nostru foarte mare. În momentul ăla am păstrat distanţa.

În primul rând ne-a câştigat pentru că e un băiat corect. Aveam şi echipă bună în perioada aceea şi a avut rezultate bune. Apoi a plecat in iarnă, pentru că a fost scandalul cu Marian Iancu.

A făcut o atmosferă foarte bună. Cosmin se pricepe bine la asta. Dă încredere jucătorilor, face jucătorii să aibă încredere în el. Cred că asta va face şi acum", a declarat Alexa la Telekom Sport.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, veste ȘOC despre noua tulpină Omicron. Ce riscă românii DEJA trecuți prin boală


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează