NATIONALA  ·  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Cosmin Contra, descris înaintea debutului la națională: "Cred că așa va face și acum"

Joi, 05 Octombrie 2017

Dan Alexa a vorbit despre Cosmin Contra, care azi debutează ca selecționer al naționalei României. Foști colegi la Timișoara, Alexa îl descrie pe Contra, pe care îl admiră foarte mult. 

"Eu îl cunosc. Practic prima lui echipă antrenată a fost Timişoara. Eram pe teren. Îmi aduc şi acum aminte meciul şi totuşi într-un timp scurt a ajuns selecţioner. E meritul doar al lui, mă bucur pentru el.

În primul rând era un lider în vestiar. Era un nume fantastic. Îl respectam pentru felul lui de a fi şi momentul de care îmi aduc aminte când l-a pus antrenor a avut si sprijinul nostru foarte mare. În momentul ăla am păstrat distanţa.

În primul rând ne-a câştigat pentru că e un băiat corect. Aveam şi echipă bună în perioada aceea şi a avut rezultate bune. Apoi a plecat in iarnă, pentru că a fost scandalul cu Marian Iancu.

A făcut o atmosferă foarte bună. Cosmin se pricepe bine la asta. Dă încredere jucătorilor, face jucătorii să aibă încredere în el. Cred că asta va face şi acum", a declarat Alexa la Telekom Sport.Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×