FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra nu e impresionat de forma lui Mitriță în MLS: „La națională e altceva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 12:47

Alexandru Mitriță (24 de ani) a reușit 12 goluri pentru New York City în campionatul nord-american, însă selecționerul Cosmin Contra nu e impresionat. 

„Pare un campionat în care jucătorii de valoare sau care fac ceva diferit, fac diferența. Marchează goluri și ies în evidență. Defensiv, mi s-a părut un campionat în care apărătorii sunt destul de slabi. El fiind un jucător dezechilibrant și un jucător cu o finalizare foarte bună este normal să aibă 12 goluri.

Nu este un campionat care să îl solicite la maximum. Este diferit când vii la echipa națională, este total diferit și de aceea toți jucătorii trebuie să își dea seama că la echipa națională este un nivel foarte ridicat. Nu a existat niciun conflict. Toată lumea spune că a existat un conflict, dar nu sunt un tip ranchiunos", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport. 

Deși l-a convocat pe lista preliminară a stranierilor, Cosmin Contra nu pare foarte hotărât să-l păstreze pentru „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia. Mitriță a impresionat la ultimul meci al lui New York City, 4-1 cu Atlanta United, partidă în care a reușit un hattrick.

S-A CERTAT CU CONTRA

Mitriță n-a mai prins lotul naționalei din martie, după ce s-a certat cu Cosmin Contra la meciul cu Suedia, 1-2. Atacantul a fost exclus după ce l-ar fi înjurat pe Ionel Gane, după ce „secundul” i-a făcut observație în timpul jocului. Contra a aflat și a anunțat: „Cât voi fi eu selecționer, tu n-o să mai joci în echipa națională!”. (Detalii AICI)

7 prezențeare Mitriță la echipa națională și niciun gol

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

70.000 de oameni au votat pe GSP: Marius Șumudică ar trebui să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la „națională” + Reacția antrenorului 

VIDEO Gică Hagi, revoltat de ceea ce se întâmplă la „națională”: „Mai mult respect față de numărul 10” + Cum ar fi procedat „Regele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mateiserban
mateiserban  •  28 Septembrie 2019, 18:17

Tatarusanu (Radu)- Benzar (Cretu), Chiriches (Nede), Burca (Miron), Bancu (F. Stefan)- Nistor (Stanciu, Deac), Bordeianu (Oaida), Paun (Marin)- Mitrita (Budescu, Ianis)- Puscas (Keseru), Andone (Coman, Cardoso)

2471053306550915
Dani El  •  28 Septembrie 2019, 17:09

bine ca unul care a stat la arabi pe banca sau la alte echipe au calitatea aia sa joace pentru nationala dar Mitrita nu.. Eu chiar sper sa nu se califice romania pentru euro si sa place *** asta de pe banca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2448778002019491
Radu Urleanu  •  28 Septembrie 2019, 16:52

Cheama-l pe Grozav că e mai bun.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează