FOTBAL  »  NATIONALA  »  CĂPITAN

Cosmin Contra și-a ales căpitanul pentru echipa națională!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 13:25

Cosmin Contra a luat decizia de a-i lăsa banderola de căpitan lui Vlad Chiricheș la primele meciuri pe care le va conduce  în calitate de selecționer, informează TV Telekom Sport.

Chiricheș a preluat banderola de căpitan de la Răzvan Raț și a fost căpitan prima oară în 2013, într-o dispută jucată de tricolori împotriva Slovaciei (1-1).

Chiricheș a fost una dintre vocile care au criticat jocul naționalei la ultimele meciuri în care Cristoph Daum a fost selecționer și a răbufnit la adresa șefilor fotbalului românesc după victoria chinuită cu Armenia, de pe teren propriu (1-0).

"Mă simt dezamăgit de ce se întâmplă în această campanie. Ne chinuim la fiecare meci, iar victoria din această seară a fost obținută întâmplător. Nu am jucat un fotbal care să ne dea speranțe. Nu e la îndemâna mea să vorbesc despre selecţioner, dar trebuie să se facă o analiză amănunţită, iar cei din Federaţie să ia o decizie" Vlad Chiricheș, după meciul cu Armenia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  02 Octombrie 2017, 17:51

Alt ***!Cand o sa te sape ca si pe Daum,prin prestatiile sale de *** si ***,o sa-ti dai palme!*** ala nu ar trebui lasat nici in tribune cand joaca...Nationala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  02 Octombrie 2017, 16:23

Nu a ales nimic,a ramas cum a fost.

spinoza
spinoza  •  02 Octombrie 2017, 15:33

Am crezut ca il pune pe Dan capitan...de plai!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează