FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

Damjan Djokovic ar refuza naționala României dacă și-ar lua cetățenia română: „Eu asta cred”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 18:47

Damjan Djokovic (29 de ani) e unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj și vorbește foarte bine limba română. Croatul, care are și cetățenie olandeză, nu se gândește să-și ia și cetățenia română pentru a juca pentru naționala condusă de Cosmin Contra. 

„În primul rând, cred că România are mult talent şi nu cred că are nevoie de mine”, a spus Damjan Djokovic. 

Totuși, mijlocașul croato-olandez de la CFR Cluj le ține pumnii „tricolorilor” pentru meciul din această seară cu Suedia. 

„Sunt suporterul lui Deac şi al lui Burcă, nu ştiu cine va fi pe teren. Oricum, sunt într-o ţară care diseară are nevoie de puncte şi sper sincer că o să le câştige şi că o să se califice la EURO", a adăugat Djokovic. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO+FOTO Cosmin Contra, iritat când a fost întrebat despre neconvocarea lui Ionuț Radu

(P) 10 reguli și sfaturi care te vor ajuta să fii câștigător la pariuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
859779594095355
Nick Rasu  •  15 Noiembrie 2019, 20:16

Pute-ti sa tipati la mine cat vreti...eu unul nu sint de acord cu o persoana care e nascuta in alta tara sa joace pt. Romania... Am tot vazut ca devin uni cetateni in alta tara si ei nici nu au auzit de tara aia ... sa nascut bunicul lui acum o suta de ani in tara aia si gata devii cetatean...o prostie... nu esti nascut in Romania nu esti Roman.. deci nu ai dreptul sa joci la nationala. Sa facut atata tamtam despre Bianca Andreescu ca e Romanca si ca trebuia sa joace pt. Romania...Bianca este 100% Canadianca...acolo s-a nascut acolo a crescut...o fi parinti si bunici ei Romani..dar ea e Canadianca...pt. si Virgula.

cfrinho
cfrinho  •  15 Noiembrie 2019, 19:34

Daca nu erau interesele machedonilor la nationala am fi avut si un Culio, si un Camora, si un Teixeira la nationala, ar fi fost altceva, dar asta e. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează