FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Daniel Pancu, despre începutul de mandat la U21: „Prost, prost. Cu meciuri de pregătire ar fi fost mai bine”

Selecționerul de la U21, Daniel Pancu
Selecționerul de la U21, Daniel Pancu

Articol de , - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 22:06 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 22:35

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, a analizat începutul de mandat pe banca naționalei de tineret. La debut, Pancu a fost învins în Albania, 2-3, deși românii au condus cu 2-0. 

La primul meci cu Daniel Pancu selecționer, în debutul campaniei de calificare la EURO 2025, naționala U21 a fost învinsă în Albania, 2-3.

Elevii lui Daniel Pancu au condus cu 2-0, goluri Grameni și Borza, dar albanezii au întors scorul în ultima jumătate de oră.

Astăzi, la evenimentul de lansare a noii cărți a lui Aurel Țicleanu, Daniel Pancu s-a plâns de faptul că nu a beneficiat de niciun meci amical înainte să înceapă campania de calificare.

O legendă a Craiovei vine cu o propunere bombă: „E un nonsens. Mă aștept să aibă înțelepciune într-o bună zi”
CRAIOVA
O legendă a Craiovei vine cu o propunere bombă: „E un nonsens. Mă aștept să aibă înțelepciune într-o bună zi”

Daniel Pancu, despre începutul pe banca naționalei U21: „Cu meciuri de pregătire ar fi fost mai bine”

„Din păcate, am început prost, prost. Am avut jocul în mână și aici e dezamăgirea foarte mare. A fost, a trecut, sperăm ca data viitoare când vom conduce cu 2-0 să nu mai repetăm greșelile, pentru că am făcut greșeli.

Băieții sunt încă tineri, le căutăm întotdeauna scuze, dar adversarii aveau nevoie doar de o scânteie, iar noi le-am dat-o. În rest, am avut o oră de joc foarte bună, apoi o jumătate de oră în care am suferit foarte mult și am primit 3 goluri nemeritat, zic eu că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

Unul dintre frații din atacul Albaniei marchează pentru Cesena în Liga 3 (n.r. - Cristian Shpendi), unde nu e ușor, iar celălalt (n.r. - Stiven Shpendi) a fost titular la Empoli.

Dacă aș fi avut măcar două jocuri de pregătire, să-i cunosc pe băieți cât de cât, ar fi fost cu siguranță mai bine. Aici mă refer în primul rând la schimbări, pentru că nu pot spune că am fost inspirat.

Au venit de pe bancă jucători care nu au adus plusul necesar, plus cei pe care i-am schimbat, pentru că nu le cunosc semnalele când sunt obosiți”, a afirmat Pancu.

Pentru reprezentativa U21 urmează două meciuri în luna octombrie, ambele în campania de calificare la Campionatul European. Ambele vor avea loc în România, cu Armenia în Giulești pe 13 octombrie, cu Finlanda la Sibiu 4 zile mai târziu.

Mai multe știri despre echipele naționale: 

Tavi Popescu l-a impresionat pe selecționer: „L-am văzut schimbat”

România pierde și cu Finlanda și rămâne fără victorie în Nations League » 5 detalii surprinse de GSP la partida de pe „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează