FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

Dănuţ Lupu e drastic: "Mutu n-are ce căuta la naţională"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 11:08

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a comentat decizia selecţionerului de a-l ierta pe Adrian Mutu pentru ieşirea dinaintea meciului amical cu San Marino şi a spus că "Briliantul" nu mai poate ajuta cu nimic în acest moment echipa reprezentativă, deci nu ar fi trebuit selecţionat pentru dubla cu Belarus şi Albania.

Fostul jucător de la Dinamo şi Rapid încă mai speră în calificare, deşi pentru a ajunge la baraj avem nevoie şi de o victorie a Luxemburgului în Bosnia. Lupu spune că se poate!

"Cu ce să ne mai ajute Mutu acum?! De calificare am văzut că nu se mai discută, iar să formăm o echipă în jurul lui nu se mai poate pentru că e bătrîn şi nu ştiu dacă mai prinde următorul turneu final. E un jucător foarte bun, dar acum nu are cu ce să ne mai ajute.

Dacă noi ne chinuim cu San Marino, de ce n-am spera şi la o victorie a Luxemburgului în Bosnia. Se prea poate", a spus Dănuţ Lupu la televiziunea sportro.

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe stadionul Naţional Arena din Capitală. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi liveTEXT de GSP.RO şi M.GSP.RO!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
cotoimotan
cotoimotan  •  05 Octombrie 2011, 17:33

Lupule, pacat ca ai jucat la Dinamo, dar nu ai fost niciodata dinamovist. Ca dinamovist, iti dau un sfat, lasa dracu bautura ca ajungi iar la puscarie. Mutu si drogat sau beat poate ajuta nationala mai mult decat ai facut-o tu in perioada de glorie (aceea aproape inexistenta pe care ai avut-o)!?

muiematiisugipula
muiematiisugipula  •  05 Octombrie 2011, 17:02

Danutz tata! mai bine dute shi ia o sticla de vodcka ca te pot asculta mai multzi,cat despre fotbal lasa-i pe altzii! Apropos,tu cand ai fost fotbalist? Cand erai in crashma sau cand erai pe teren shi rupeai oase(ca de fotbal nu aveai habar)?

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  05 Octombrie 2011, 17:00

are dreptate mutu nu are ce cauta la nationalu..tr jucatori mai tineri...mutu vine la nationala ca sai bata recordul lui hagi....insa chiar daca va marca mai multe goluri ca hagi nu va ajunge nicioadata la performantele lui

Vezi toate comentariile (10)
Comentează