FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Daum este apărat de oamenii de la națională: "Nu e mare diferență între meciurile de calificare pentru EURO 2016 și cele pentru Mondial!" » Aspectul care l-a lăsat pe Alibec acasă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 11:06

Ionuț Badea, antrenorul secund al naționalei, susține că jocul României sub comanda lui Christoph Daum nu a arătat mai rău decât în meciurile de calificare pentru EURO 2016 și a explicat motivul pentru care Denis Alibec a fost lăsat acasă în meciurile cu Armenia și Muntenegru.

"Critica este normală și trebuie să ne-o asumăm. Dar văd un grup de infanteriști tip săgeată, care poate la un moment dat au făcut ceva pentru echipa națională, dar care tot împroașcă cu mizerii munca lui Daum. Dacă e ceva ce i-a lipsit lui Daum, au fost rezultatele.

Jocul nu a fost spectaculos, în genul Barcelona, dar echipa națională va suferi mereu de acest lucru. Dacă e să compari meciurile din campania de calificare pentru EURO 2016 și aceste meciuri pentru Mondial, nu este mare diferență. Diferența este legată de jucătorii care nu mai sunt, precum Sânmărtean", a spus Badea la TV Digi Sport.

Tehnicianul a explicat că Alibec trebuie să-și îmbunătățească jocul de echipă pentru a fi convocat la prima reprezentativă.

" Christoph Daum nu are nimic contra lui Alibec, a vorbit mereu de el la superlativ. Singurul lucru care nu l-a pus prea mult în evidență este jocul său de echipă. La club, sunt mulți jucători care aleargă pentru el.

Când nu a fost convocat, el a avut meciurile cu Sporting, când părea că e alt jucător. La fel s-a întâmplat și cu Anghel Iordănescu și Budescu", a adăugat Ionuț Badea.

"Gabi Torje nu a prins lotul echipei naționale pentru că nu a jucat la Terek cât a trebuit. Daum a lăsat libertate de exprimare tuturor jucătorilor, nu s-a pus problema ca jucătorii să nu se poată exprima liber" Ionuț Badea, după ce Torje a spus că Daum nu agreează jucătorii cu personalitate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Septembrie 2017, 20:22

Ce diferenta intre oamenii lui Daum si cei ai lui ..Ioanitoaia. Ca de la cer la pamant. Pana la urma noi romanii ci avem de castigat sau de pierdut ? Banii lui Daum care nu-i intra in buzunar lui Becali ? Sau lui Ioanitoaia?

10155602960672970
Ciprian Mustata  •  09 Septembrie 2017, 18:04

IONUT BADEA, care este jucatorul in jurul caruia ati format echipa Nationala? daca vrei rezultate si daca vrei sa fii mare jucator, trebuei sa stii ca ai nevoie de un geniu al mingei in teren. care e jucatorul ala? Nici Iordanescu, la turneul final (Camp. European) nu l-a bagat pe Sanmartean in teren si nici Dumph si cu tine nu-l bagati pe Alibec. intr-o luna o sa-si revina complet si Budescu. dar nici asta nu e bun...??? ma intreb... mai departe... DE CE ATI RENUNTAT LA CONVOCAREA LUI RAT? daca in locul lui nu ati adus un jucator mai bun??? Aveti principii gresite de convocare si titularizare. asta e marea problema. --- Ati renuntat la SANMARTEAN ca si geniu la mijlocul terenului si trebuia sa aduceti in locul lui un jucator la fel. --- Ati renuntat la RAT si in locul lui nu ati adus un jucator de aceeasi valoare. --- Ati renuntat la TORJE si in locul lui nu ati adus un jucator care sa fie dispus la atata efort ca el. Incercati sa aduceti tineri. dar tinerii astia trebuie sa si joace ceva. Eu sunt de parere ca tinerii, daca vor sa joace in nationala, trebuie sa fie mai buni decat veteranii. dar daca ei sunt mai slabi... de ce sa-i bag in teren? doar pentru ca-s tineri??? pe mine nu ma intereseaza tineretea. ma intereseaza VALOAREA!

10155602960672970
Ciprian Mustata  •  09 Septembrie 2017, 17:54

Sa ma ierte Dumnezeu, draga Ionut Badea dar prin afirmatia care ai spus-o mai sus dovedediti ca si Dumph si tu, sunteti antrenori slabi. "Singurul lucru care nu l-a pus prea mult în evidență este jocul său de echipă. La club, sunt mulți jucători care aleargă pentru el." ALIBEC (si nici SANMARTEAN) nu alearga asa mult si alearga altii pentru ei. DAR acesti 2 baieti DRIBLEAZA cat toti ceilalti. SLAB ANTRENOR domnul Ionut Badea, daca afirma asa ceva... MIRCEA LUCESCU spunea: ca o echipa de fotbal buna trebuie sa fie formata si din Genii (jucatori talentati) si din SALAORI (jucatori care muncesc fizic) daca aduci in echima numai SALAORI niciodata nu te vei califica la un turneu final.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează